כבר 4 ימים אני לא מסוגל לראות יותר מ5 דקות

יNOT

New member
אני חושב שלא קראת

את מה ששוקי כתב , הדברים שלי נאמרו בהקשר מסויים. אם בכל זאת הגבת אחרי שקראת את מה ששוקי כתב , והבנת את ההקשר של הפוסט שלי, אז אני מתנצל לא הבנתי את הפוסט שלך.

MineraL

New member
כמובן שקראתי

עצם הרעיון של התוכנית היא צפייה 24/7 ללא הגבלה. שוקי כתב שלדעתו, לא שווה לראות את הלייב כי הם התחילו לשעמם ובתוכנית מראים את כל הקטעים המעניינים (ואני לא מסכים בגרוש כי הם לא מראים כלום בתוכנית). אבל לא משנה אם הם מעניינים או לא, זה הפורמט של הריאליטי הזה. זה "למה צריך את השידור חי".

יNOT

New member
זו בערך התשובה שחיפשתי

אבל אין הרבה שקורה גם בשידור החי, משמע שהם צריכים לעשות את השידור החי יותר מעניין. *ברור שצריכים שידור 24 שעות , זה השריד האחרון כמעט מהפורמט המקורי .

איתי בל

New member
אל תשכח

שבתחילת העונה הייתה כתבה מאוד מחמיאה לערוץ שיש לו אחד וקצת צפייה... שזה מצוין לערוץ נישה אני מניח שמאז זה ירד...אולי זה אפילו נשאר אותו דבר או עלה ספר שזה עלה מה2 לעומת השידור בערוץ 2 שנושק ל30 אלו נתונים יפים לערוץ נישה אבל זה בהחלט לא היי לייט והעיקר שיהיה מספיק חומר לתוכנית של סך הכל שעה וחצי אבל כן הגיע הזמן קצת להקפיץ שם עניינים למען השם

lightflake

New member
אולי צריך להחזיר את ערן מיקי ונעמה

ולהעיף את אשר רנין וצבר

eli7r

New member
הם שותים מדי פעם אלכוהול זה לא עוזר

בעיקר שיש כאלו שלא שותים.

איתי בל

New member
מי לא שותה?

כולם שותים פשוט צריך לסדר להם איזו מסיבה טובה כל פעם שנותנים להם קצת מוזיקה ואקשן יש קצת עניין הפקה צריכה להכניס להם קצת אלכוהול קצת מוזיקה ובלגן ונסה תשתה טוב נראה הרבה נפסל לשידור

u r a n i a

New member
כן, גם אני מרגישה כמוך

אני רואה רק את התוכנית בערוץ 2, לפעמים מציצה באינטרנט ואחרי כמה שניות עוברת הלאה. זה פשוט נעשה לי משעמם ומאוס. בערוץ 2 הם מרכזים את כל הקטעים המעניינים וזה מספיק לי. משעמם לי - לא כי ערן ונעמה עזבו (עם מיקי אולי היה לי מעניין יותר), אלא כי הסקרנות שלי לגבי הדמויות מיצתה את עצמה. הבנתי פחות או יותר מי הוא מי, ולמה אפשר לצפות מהאינטראקציה ביניהם ..

ExsoTic Cop

New member
לפי מה שהבנתי סגרו להם תבית הם עושים משהו...

בגינה כנראה אולי סוף סוף העל האש של שי.

יNOT

New member
אז סוף כל סוף נראה אותם אוכלים?! ../images/Emo3.gif

אני באמת מקווה שזה יהיה משהו מעבר לזה.

eli7r

New member
האמת הם באמת כל הזמן אוכלים

אם לא אוכל אז אחד את השני

Aeon

New member
לפחות ג'נין יודעות לשים יד שמפהקים