ורמת הestradiol שלי היא בדיוק כמו לפני התחלת ההורמונים (משתמשת בתחליפים טבעיים לאסטרוגן כך שיכול להיות שזה מזה) . יכול להיות שהestrofem 2 mg לא עובד ? גם כשהרופא שלי העלה את המינון ל4 מ״ג ליום לפני חודשיים לא ראיתי עליה בestradiol בנות ! עזרה בבקשה
רמת האסטרדיול שלי היתה לפני הטיפול ההורמונלי ונשארה 150pmol/L .
הרופא טוען שאת השפעת האסטרופם לא ניתן לראות בבדיקת דם בתוצאה הזאת ושהוא משפיע על פאנים אחרים.
אני קצת סקפטית בנושא הזה אני באמת חושבת שאו שהוא לא משפיע בכלל או שהוא משפיע במידה מאוד מעטה.
מישהי ממליצה על דרך אחרת ליטול אסטרוגן?
(גם לי היה בערך כזו רמה לפני נטילת ההורמונים, אבל לאחר חודשיים מתחילת נטילת האסטרופם זה קפץ לי ל350!)
לא שאני מבינה.. אבל ברור שהגוף שלך לא קולט את התרופה ואת חייבת לעבור למשהו אחר - אם זה המצב.
אולי תעברי לרופא אחר (אולי למרפאה באיכילוב)? הרבה פעמים מישהו חדש יש לו מבט חדש ושונה, ויכול לחשוב על משהו שהראשון לא חשה עליו!
שאומר שההורמונים הטיבעים לא משפיעים עלייך כמו שעלייי אסטרופם לא השפיע בשיט שלקחתי אותו ועשה לי מלא תופעות לוואי הייתי ממליצה לך להחליף לסוג אסטרוגן שניקרא ethinyl eastradiol מה שיש בגלולות דיאנה אבל שתיקחי רק סוג אסטרוגןethinyl estradiol ובלי שום תוספות פרוגסטרון אני למשל לוקחת פרוגינון סי שאני מבייאת מחוייל דרך טופס 29 ג שהרופאה שלי ממלאת שהיא רק מכילה תמרכיב האסטרוגני שניקרא ethinyl estradiol כמו שיש בגלולות רק את החומר הזה בלי שום תוספות פרוגסטרוניות התרופה ניקראת פרוגינון סי 25 מיקרוגרם אני לוקחת 2 טבליות אחד בבוקר ואחד בערב ביחד זה 50 מיקרוגם ליום אים תירצי עזרה ביבוא של התרופה הזאות גם תירשמי לי הודעה בפרטי כי חבל לקחת משהוא שלא משפיע עלייך ואת לוקחת אותו כבר 7 חודשים ולא נותן לך שום תוצאות
אבל פועל זה לא עוזר לך ולא עושה לך שום שינוי זה רק מעלה את הרמות אבל זה לא עובד כמו שצריך לעבוד ולעשות לך שינוי לשנות אותך ואני אתן לך דוגמא שאני לקחתי זריקות אסטרוגן כי חשבתי שהם כי וואו וטובים הייתה לי תוצאה יותר גבוה משלך בהרבה ואבל זה לא תרם לשינוי שלי לא הרגשתי ולא ראיתי שאני מישתנת ביכלל מהזריקות האלה שזה תורם לשינוי שלי מה שזה נתן לי זה רק רמות גבוהות של אסטרוגן כמו שראיתי בבדיקות ולא יותר מיזה יותר מיזה זה לא תרם לי לכלום אז אל תחשבי שאים יש לך תוצאה גבוהה של אסטרוגן של אסטרופם אז הוא אמור לעזור לך ממש לא הורמון שלא פועל עלייך ולא תורם לך לנישוי מפסיקים לקחת אותו גם אי העלה לך תרמות האסטרוגן ואין כזה דבר אין מה לעשות יש מה לעשות ethinyl estradiol מתאים לכולן ועובד על כולן נהדר זה שאת לא רוצה בעצמך לנסות חלופות אחרות זה בעיה שלך תישארי עם אסטרופם ותצפי שיקרו לך ניסים וניפלאות
צריכות להבין שמשהוא שלא עובד עליהן לא יעזור להן גם אים יקחו אותו שנה או שנתיים וזאות עובדה שאי אפשר לשנות עליי האתניל אסטרדיול עובד טוב מאוד ועושה שינוי אסטרופם לא עובד עליי ניסיתי לקחתי לא עבד הפסקתי חזרתי למה שהכי טוב עבד עליי אז גברת או אדון אורלאד תפסיקי או תפסיק לנסות להיות חכם בתגובות שלך ואלונה לכול הורמונים יש תופעות לוואי וזה לא בהכרח אומר שכול התופעות הלוואי שרשומים הם יקרו אים מנהלים אורך חיים בריא לא מעשנים ולא שותים אלכוהול לא צריכה להיות שום בעיה עם האתניל אסטרדיול
חחחחחחחחחחח תקשיבי טוב ליצנית בדרנית אני מהרגע שנולדתי שיצאתי מהבטן של אמא שלי לא הייתי הומו הייתי אישה שכלואה בגוף של גבר אים הייתי רוצה והיתיי מרגישה שאני הומו ורוצה להיות הומו לא הייתי מתחילה את כול התהליך של השינוי מין הזה מלכתחילה ובקשר לזה שאני התחלתי את התהליך של השינוי מין שלי בישביל לפתות גברים וכו' כמו שאת אומרת ונישמעת מאוד מצחיקה חחחח אני לא צריכה לפתה שום גבר גברים לבד מיתפתים אליי גם אים זה יהרוג אותך עכשיו מקנאה חחחח ואני אגיד לך משהוא אחד ותביני אותו ומקווה שתביני אותו לכול שארית חייך אני עשיתי תשינוי שלי קודם כול בישבילי עצמי כי הרגשתי שאני לא יכולה לחיות בתור מי שאני לא והגברים לא ממש מענינים אותי כמו שהם מענינים אותך וכמו שאת כול הזמן מדברת עליהם פה בתיסכול רב ככה שתפסיקי להצחיק אותי באמת למה אני עוד שניה מיתגלגלת פה פשוט מצחוק