כבר 7 חודשים על הורמונים

11שני11

New member
כבר 7 חודשים על הורמונים

ורמת הestradiol שלי היא בדיוק כמו לפני התחלת ההורמונים (משתמשת בתחליפים טבעיים לאסטרוגן כך שיכול להיות שזה מזה) . יכול להיות שהestrofem 2 mg לא עובד ? גם כשהרופא שלי העלה את המינון ל4 מ״ג ליום לפני חודשיים לא ראיתי עליה בestradiol בנות ! עזרה בבקשה

1שני11

New member
תודה לכל המגיבות

רמת האסטרדיול שלי היתה לפני הטיפול ההורמונלי ונשארה 150pmol/L .
הרופא טוען שאת השפעת האסטרופם לא ניתן לראות בבדיקת דם בתוצאה הזאת ושהוא משפיע על פאנים אחרים.
אני קצת סקפטית בנושא הזה אני באמת חושבת שאו שהוא לא משפיע בכלל או שהוא משפיע במידה מאוד מעטה.
מישהי ממליצה על דרך אחרת ליטול אסטרוגן?

צופה121

New member
זה באמת מאוד מאוד נמוך!

(גם לי היה בערך כזו רמה לפני נטילת ההורמונים, אבל לאחר חודשיים מתחילת נטילת האסטרופם זה קפץ לי ל350!)
לא שאני מבינה.. אבל ברור שהגוף שלך לא קולט את התרופה ואת חייבת לעבור למשהו אחר - אם זה המצב.

אולי תעברי לרופא אחר (אולי למרפאה באיכילוב)? הרבה פעמים מישהו חדש יש לו מבט חדש ושונה, ויכול לחשוב על משהו שהראשון לא חשה עליו!

טלייי1988

New member
זה רק אמור שאסטרופם לא משפיע עלייך בשיט

שאומר שההורמונים הטיבעים לא משפיעים עלייך כמו שעלייי אסטרופם לא השפיע בשיט שלקחתי אותו ועשה לי מלא תופעות לוואי הייתי ממליצה לך להחליף לסוג אסטרוגן שניקרא ethinyl eastradiol מה שיש בגלולות דיאנה אבל שתיקחי רק סוג אסטרוגןethinyl estradiol ובלי שום תוספות פרוגסטרון אני למשל לוקחת פרוגינון סי שאני מבייאת מחוייל דרך טופס 29 ג שהרופאה שלי ממלאת שהיא רק מכילה תמרכיב האסטרוגני שניקרא ethinyl estradiol כמו שיש בגלולות רק את החומר הזה בלי שום תוספות פרוגסטרוניות התרופה ניקראת פרוגינון סי 25 מיקרוגרם אני לוקחת 2 טבליות אחד בבוקר ואחד בערב ביחד זה 50 מיקרוגם ליום אים תירצי עזרה ביבוא של התרופה הזאות גם תירשמי לי הודעה בפרטי כי חבל לקחת משהוא שלא משפיע עלייך ואת לוקחת אותו כבר 7 חודשים ולא נותן לך שום תוצאות

טלייי1988

New member
נכון גם אפשרות המלצה לאנדו מאוד מאוד טובה

קוראים לה רות פרצי'ק היא נימצאת יושבת בתל השומר אני מטופלת אצלה והיא אנדוקרינולוגית הכי טובה ממליצה עליה :)

Ellianne

New member
היא מבאסת

הייתי אצלה ואמרתי לה שההורמונים לא עזרו לי בכלל בנישוי. היא אמרה לי שזה מה יש ואם אני רוצה נישוי אז לפנות לניתוחים...

זה גם מעצבן אותי שהיא מדברת עם הקולגות שלה על חשבון זמן המטופלים...

טלייי1988

New member
הם לא עזרו לך כי את לוקחת אסטרופם

אסטרופם זה כדור חלש האסטרוגן שמומלצץ לנשים טראנסיות לקחת זה ethinyl estradiol או אסטרדיול ואלרטי בזריקות עם אסטרופם חבל לבזבז את הזמן

Ellianne

New member
זה לא קשור

הבדיקות שלי תמיד יצאו תקינות 400-700 אסטרוגן וטסטוסטרון שאי אפשר למדוד...

טלייי1988

New member
מזה קשור יכול לצאת לך גם תוצאת של 800 או 900

אבל פועל זה לא עוזר לך ולא עושה לך שום שינוי זה רק מעלה את הרמות אבל זה לא עובד כמו שצריך לעבוד ולעשות לך שינוי לשנות אותך ואני אתן לך דוגמא שאני לקחתי זריקות אסטרוגן כי חשבתי שהם כי וואו וטובים הייתה לי תוצאה יותר גבוה משלך בהרבה ואבל זה לא תרם לשינוי שלי לא הרגשתי ולא ראיתי שאני מישתנת ביכלל מהזריקות האלה שזה תורם לשינוי שלי מה שזה נתן לי זה רק רמות גבוהות של אסטרוגן כמו שראיתי בבדיקות ולא יותר מיזה יותר מיזה זה לא תרם לי לכלום אז אל תחשבי שאים יש לך תוצאה גבוהה של אסטרוגן של אסטרופם אז הוא אמור לעזור לך ממש לא הורמון שלא פועל עלייך ולא תורם לך לנישוי מפסיקים לקחת אותו גם אי העלה לך תרמות האסטרוגן ואין כזה דבר אין מה לעשות יש מה לעשות ethinyl estradiol מתאים לכולן ועובד על כולן נהדר זה שאת לא רוצה בעצמך לנסות חלופות אחרות זה בעיה שלך תישארי עם אסטרופם ותצפי שיקרו לך ניסים וניפלאות

Ellianne

New member
ברור שיש תחליפים לאסטרופם

אבל לא כולן מקבלות 3000 שקל מביטוח לאומי ויכולות להרשות לעצמן לייבא אסטרוגנים מחו״ל...

ואני לא מתכוונת לנסות דיאנה/יסמין, זה כמו לאכול זבל...

orald

New member
ממליצה על אתניל אסטרדיול בניגוד לכל חוות הדעת

והמחקרים.

הכל בסדר שם? אולי תחכי שילכו לרופא ולא ייקחו מרשמים מד"ר טלי?

יו איפה

New member
ממליצה לקרוא קצת על ה-ethinyl estradiol

הוא לא מוגדר כאסטרוגן הכי בריא נכון להיום ובצרפת, קנדה וני-זילנד אסרו מכירה של 'תרופות' שמכילות אותו.

טלייי1988

New member
הם לא צריכות את ד"ר טלי הן פשוט

צריכות להבין שמשהוא שלא עובד עליהן לא יעזור להן גם אים יקחו אותו שנה או שנתיים וזאות עובדה שאי אפשר לשנות עליי האתניל אסטרדיול עובד טוב מאוד ועושה שינוי אסטרופם לא עובד עליי ניסיתי לקחתי לא עבד הפסקתי חזרתי למה שהכי טוב עבד עליי אז גברת או אדון אורלאד תפסיקי או תפסיק לנסות להיות חכם בתגובות שלך ואלונה לכול הורמונים יש תופעות לוואי וזה לא בהכרח אומר שכול התופעות הלוואי שרשומים הם יקרו אים מנהלים אורך חיים בריא לא מעשנים ולא שותים אלכוהול לא צריכה להיות שום בעיה עם האתניל אסטרדיול

orald

New member
את קוראת לי אדון כשאת מודה שעשית את כל זה...

כל השינוי שלך, רק כי את דלוקה על איזה גבר סטרייט וחשבת לפתות אותו, ללא הצלחה עד כה, כמו שלא היית מסוגלת בתור סתם גבר הומו?

רוצה שאצטט שוב את הפוסט שלך? יש לי אותו שמור במיוחד למקרים כאלו, כולל צילום מסך.

טלייי1988

New member
לא את חיה בסרט באמא שלי למות מצחוק

חחחחחחחחחחח תקשיבי טוב ליצנית בדרנית אני מהרגע שנולדתי שיצאתי מהבטן של אמא שלי לא הייתי הומו הייתי אישה שכלואה בגוף של גבר אים הייתי רוצה והיתיי מרגישה שאני הומו ורוצה להיות הומו לא הייתי מתחילה את כול התהליך של השינוי מין הזה מלכתחילה ובקשר לזה שאני התחלתי את התהליך של השינוי מין שלי בישביל לפתות גברים וכו' כמו שאת אומרת ונישמעת מאוד מצחיקה חחחח אני לא צריכה לפתה שום גבר גברים לבד מיתפתים אליי גם אים זה יהרוג אותך עכשיו מקנאה חחחח ואני אגיד לך משהוא אחד ותביני אותו ומקווה שתביני אותו לכול שארית חייך אני עשיתי תשינוי שלי קודם כול בישבילי עצמי כי הרגשתי שאני לא יכולה לחיות בתור מי שאני לא והגברים לא ממש מענינים אותי כמו שהם מענינים אותך וכמו שאת כול הזמן מדברת עליהם פה בתיסכול רב ככה שתפסיקי להצחיק אותי באמת למה אני עוד שניה מיתגלגלת פה פשוט מצחוק

למעלה