כבר 7 חודשים על הורמונים

טלייי1988

New member
לא את חיה בסרט באמא שלי למות מצחוק

חחחחחחחחחחח תקשיבי טוב ליצנית בדרנית אני מהרגע שנולדתי שיצאתי מהבטן של אמא שלי לא הייתי הומו הייתי אישה שכלואה בגוף של גבר אים הייתי רוצה והיתיי מרגישה שאני הומו ורוצה להיות הומו לא הייתי מתחילה את כול התהליך של השינוי מין הזה מלכתחילה ובקשר לזה שאני התחלתי את התהליך של השינוי מין שלי בישביל לפתות גברים וכו' כמו שאת אומרת ונישמעת מאוד מצחיקה חחחח אני לא צריכה לפתה שום גבר גברים לבד מיתפתים אליי גם אים זה יהרוג אותך עכשיו מקנאה חחחח ואני אגיד לך משהוא אחד ותביני אותו ומקווה שתביני אותו לכול שארית חייך אני עשיתי תשינוי שלי קודם כול בישבילי עצמי כי הרגשתי שאני לא יכולה לחיות בתור מי שאני לא והגברים לא ממש מענינים אותי כמו שהם מענינים אותך וכמו שאת כול הזמן מדברת עליהם פה בתיסכול רב ככה שתפסיקי להצחיק אותי באמת למה אני עוד שניה מיתגלגלת פה פשוט מצחוק

טלייי1988

New member
יותר טוב תודי שאת לסבית מוצהרת או לא יודעת

איך לקרוא לך אחת שהתחילה תהליך של שינוי מין מזכר לנקבה וחיה עם אישה ואוהבת נשים יותר טוב תודי שהתחלת שינוי מין בישביל לפתות נשים ולהתחיל איתן כדי שיחשבו שאת לסבית חחחחחחחח

vixen5287

New member
כל ההצהרה הזאת היא חסרת היגיון

אם היא עשתה את התהליך כדי לפתות נשים, הוא דיי חסר משמעות. אפשר להשיג הרבה יותר נשים כגבר.
ואת סתם ממורמרת עליה, כי לפחות מישו אוהב אותה.

vixen5287

New member
קראתי שזה מסרטן, האמת שזה מסביר הרבה

לגבי טלי. חוסר היכולת שלה להבנת הנקרא, חוסר שימוש בסימני פיסוק, והעובדה שהיא רושמת את אותו משפט שלוש פעמים בפוסט אחד בתור אותו משפט.
זה גם מסביר את היחס המגעיל שלה לאחרות וחוסר ההגיון העיקבי שהיא פולטת החוצה.
בטח צומח לה איזה נוסע שמיני איפשהו במוח או בתחת.
same shit
אגב טלי, האותיות המוזרות האלה - זה נקרא אנגלית. והכתם הקטן בסוף מקבץ מילים, היא נקודה. את רואה את המריחה הקטנה, זהו פסיק. נעים מאוד.

למעלה