לגרום לי לזעום לא יביא לללפיד תועלת
לותיקה בלפיד (חבל שלא ציינת שם - אין צורך להתחבא): כמו שאת סובלת מהתנועה אנחנו סובלים מהמעבר הרעוע, מהבורות בכביש, מהמכשולים שמונחים שם חדשות לבקרים, וכן גם מהדרך הארוכה רצופת הבמפרים. וכן, אנחנו דוקא מודעים לסבל של תושבי לפיד בגלל נפח התנועה. אנחנו מאד רוצים דרך חלופית - אין לנו שום הגיון להתעקש לעבור בלפיד ולא לחפש דרך חלופית. אם תבדקי ותשאלי, אני מבטיח לך שכל תושבי כפר האורנים יענו שהיו שמחים לדרך חליפית שתתן מענה לבעיות שהזכרתי. אבל, דרך חלופית צריך שתתן פתרון טוב, בטוח ונוח גם עבורנו. הדרך הנוכחית היא הדרך החוקית שתוכננה (מה לעשות) עבורנו, אפילו לפני שלפיד עלתה על הקרקע. אם לפיד תעמוד בעקשנותה שאנחנו חייבים למצוא פתרון שיהיה יותר רע עבורנו, לא יהיה פתרון. אנשי לפיד חייבים להפנים שפשרה הוגנת חייבת לכלול את שני הצדדים, ושפשרה אינה פתרון "מושלם". ואגב, ותיקה יקירה, השיטות שננקטו על ידי לפיד עד כה לא עודדו אותנו לחשוב על טובתכם. אם נדמה למישהו שיש בהן תועלת הרי זו טעות מרה. רק שיתוף ואחווה(!) היו תורמים לאוירה המאפשרת מציאת פתרון צודק המבוסס על פשרה משני הצדדים. תקראו טוב, אין בי טיפה ציניות. היום אני לא זועם, אלא כואב.