כדאי להתחיל?

lizush17

New member
אלפנט, ג'פטו, אסקו בר, קיאנטי

ברום, בי באר, אוקטן, לאון, ג'ויה אלה הכי נחשבים..
 

rustynail

New member
הרבה אני לא מכיר...

אני מכיר את הצ'רצ'יל והג'פטו הישן, אלפנט היה לילדים, ברום שכונתי שווה, לאון ערסים, קיאנטי ההורים של הערסים או להפך.. השאר לא מכיר...
 

תלת חי

New member
???????

איזה מחלקת השמה???.... קחי את עצמך ותתחילי לעבור בכל המקומות שהיית רוצה לעבוד בהם אחד אחד. פשוט תכנסי ותשאלי אם מחפשים עובדים על הבר. כדאי, כמובן, להגיע בשעה שלפני הלחץ אבל שהמנהל בר כבר כנראה נמצא שם.. זאת הדרך היחידה שמצאתי עבודה...
 

תלת חי

New member
?????

איזה מחלקת השמה???.... קחי את עצמך ותתחילי לעבור בכל המקומות שהיית רוצה לעבוד בהם אחד אחד. פשוט תכנסי ותשאלי אם מחפשים עובדים על הבר. כדאי, כמובן, להגיע בשעה שלפני הלחץ אבל שהמנהל בר כבר כנראה נמצא שם.. זאת הדרך היחידה שמצאתי עבודה...
 

תלת חי

New member
מה??....

איזה מחלקת השמה???.... קחי את עצמך ותתחילי לעבור בכל המקומות שהיית רוצה לעבוד בהם אחד אחד. פשוט תכנסי ותשאלי אם מחפשים עובדים על הבר. כדאי, כמובן, להגיע בשעה שלפני הלחץ אבל שהמנהל בר כבר כנראה נמצא שם.. זאת הדרך היחידה שמצאתי עבודה...
 

rustynail

New member
תגדירי צפון...באזור חיפה זורקים לי איזה מילה

כשצריכים מדי פעם
 

lizush17

New member
קריות

אם זורקים לך איזה מילה בקרוב תזרוק לי אותה... חח
 

Ivory Flower

New member
אין לי יותר מדי זמן להשקיע בשיעורי נסיון

לצערי. לימון בית ספר אמיתי? בפעם הראשונה ששמעתי על בית-הספר הזה היה כשהם התקשרו אליי לתת לי פרטים על הקורס שלהם. האימונים בשואו בר הם על אלכוהול פשוט אבל הטעימות הן של אלכוהול חו"לי ממה שהבנתי..
 

תום איי

New member
אם כבר החלטת- אז את יכולה לדלג על ההודעה שלי

אהלן. אני מדריך בזמן אמיתי, אז את מוזמנת להתייחס אל דעתי כאל סובייקטיבית. אף על פי שנראה לי שהחלטת כבר באיזה בית ספר ללמוד ( מדברייך משתמע ששואו בר הוא המועדף עלייך ) ראיתי לנכון להגיב למספר דברים שציינת: 1. הקורס הצפוני של זמן אמיתי מתבצע בלונה בחיפה. מנהל סניף חיפה הוא, בין היתר, גם מנהל הבר בלונה, אז מחפף הוא ממש לא- את מוזמנת לשאול בוגרי זמן אמיתי בחיפה מי זה שחף ואולי להיות מופתעת לטובה. 2. מחיר הוא פונקציה לבחירת בית הספר- הוא חייב להיות פונקציה. את צריכה להרגיש בסיומו של הקורס ( שהוא גם חוויתי בנוסף להיותו מקצועי ) שהחזרת את ההשקעה בו. אם את מרגישה לנכון לשלם יותר כדי להרגיש יותר שלמה עם הבחירה שלך - אז לכי על זה- "השקעתי X ש"ח אבל היה שווה כל שקל" ... 3. לא פעם קופץ מול העיניים המשפט המפורסם המשמש את אנשי המכירות של בתי ספר אחרים "זמן אמיתי לא משתמש באלכוהול אמיתי". זהו כביכול הכלי הכי חזק מכירתית מול בית הספר הותיק ביותר בישראל בתחום. אז קודם כל- צריך לבצע הפרדה בין אימון לטעימות: את רוצה לטעום את המשקאות והקוקטלים- ואת זה תעשי בכל בית ספר- בחלק האלכוהול יהיה יותר איכותי ומבוסס על מותגים בשוק ובחלק פחות. את רוצה להיות הכי פחות מוגבלת באימון ( הרי מטרת הקורס מבחינתך הוא קודם כל פרקטיקה ) וכדי לעשות זאת בית הספר שבו תלמדי צריך לספק לך את הכלים המתאימים לתרגול: בר מאובזר, שעות אימון, בקבוקי מותגים וכלי עבודת בר. האם צריך להיות אלכוהול אמיתי בבקבוקי האימון? האם תטעמי כל קוקטייל שאת עושה? או שמא מה שחשוב באמת זו למידת עבודה נכונה ושמירה על מינונים מדוייקים במזיגת משקאות? שלא ימכרו לך לוקשים, אלכוהול אמיתי באימון, אין לו יתרון ממשי- את לא טועמת כל קוקטיל שאת עושה, הוא מגביל אותך בכמות האימון ואלא אם את אנינת טעמים המסוגלת לזהות את הטעם הרצוי של קוקטייל,בכל פעם מחדש, אני לא רואה בכלל יתרון בטעימתו במהלך אימון. טעימות אלכוהול אמיתי מתבצעות בכל בתי הספר, חלק יתנו יותר מותגים וקוקטלים לטעימה וחלק פחות- אבל פה אין תחרות ודוקא זו השאלה המתבקשת- כמה ומה שותים בקורס? 4. התעודה של איגוד הברמנים העולמית יתכן ודינה כתעודת משרד התעשייה והמסחר, המלצתי אלייך בעיניין זה- ראי את התעודה כצ'ופר- הרי בשורה התחתונה את הולכת לעבוד בארץ בתקופה הקרובה ופה אף אחד לא דרש מברמן להציג תעודת איגוד הברמנים או משרד ממשלתי כלשהו. לכשתעבדי בחו"ל, או אז תקחי איתך את התעודה לכל מקום ואולי היא תקדם אותך. אם יש לך שאלות- את מוזמנת לפנות אליי במסר. שיהיה בהצלחה
 
למעלה