כשאדם רוכש שמן הוא מעוניין ב 100% שמן שאין לו כל ערך תזונתי?
האם באמת כאשר אדם רוכש שמן הוא מעוניין ב 100% שמן שאין לו שום תועלת תזונתית והוא אף מזיק?
על סמך מה אתה קובע כך בפסקנות?
אין לי כל צורך לצרוך את שמן הזית ביחד עם הגפת מאחר ואני יכול לאכול זיתים שאותם אני רוכש ישירות מהחקלאי המגדל (הזיתים הנמכרים בחנויות צפים ושוחים בתוך שמן מזוכך). למרות זאת, אם אני צריך שמן זית איכותי, אני אעדיף שמן זית עם גפת ולא שמן שסביר להניח שהוא בכלל שמן תעשייתי מזוכך או שמן שמהול בשמן תעשייתי מזוכך כפי שאני מניח שמשווק בשוק הבלתי מבורקד בישראל.
החמאה שאני כה מחבב היא מאוד טעימה לי ואני מאוד נהנה ממנה והיא לא מותירה לי בפה טעמי לוואי מגעילים ודוחים ובלתי נעימים והיא לא גורמת לי לצריבות בלתי נעימות בגרון כמו שגורם השמן המזוכך (ואגב ולמען הסר ספק, שמן זית איכותי מכבישה קרה לא גורם לי לצריבות ולא לטעמי לוואי), אשר על כן, לא מפריע לי מכך שהחמאה מופקת בצורה תעשייתית (כטענתך), מה גם שלחמאה יש ערכים תזונתיים רבים בעוד שכאמור לשמן המזוכך אין שום ערך תזונתי והוא למעשה רק מזיק.
מה שכתבת בסעיף 4 על הגלעין של האבוקדו זו שטות.