כדאי לקנות קלמרי מיובשים מתאילנד.

John the Savage

New member
זכותך המלאה לאכול מה שאתה מרגיש שטוב לך

אני לא נכנס לך לצלחת. זכותך המלאה להחליט מה לאכול וממה להמנע. יש צמחוניים, טבעוניים, כאלו שאוכלים רק אוכל לא מבושל, דיאטות פליאו, כאלו שנמנעים לחלוטין מפחמימות וכן הלאה.

זכותך המלאה לאכול רק את מה שאתה מאמין שטוב לך. רק די לטחון לנו במוח.

25306yosef

New member
ואם כבר הזכרת את הפליאו, אז אני לא יכול שלא להגיב.

על פי תאוריית הפליאו, אסור בתכלית האיסור לצרוך שמן צמחי מסוג אומגה 6 (כולל שמן חמניות) והאיסור הזה חל במפורש גם על כל סוגי השמן הצמחי התעשייתי המזוכך.

על פי הפליאו, מותר לצרוך שמן זית איכותי. אך כאמור שמן חמניות מכבישה קרה אסור.

אני רחוק מאוד מאוד מהפליאו מאחר ואני אוכל מעט מאוד בשר והרבה מאוד לחם שאור איכותי שאני מאוד נהנה מזלילתו. על פי הפליאו אסור גם לאכול לחם וגלוטן.

נ.ב. - על פי הפליאו אסור גם לאכול קורנפלקס ואני מאוד נהנה מקורנפלקס בגלל חלב הפרות המענג וכמובן שגם בגלל העדר השמן. על פי הפליאו אין גם להרבות בצריכת חלב ומוצריו לעומת האפשרות להפריז באכילת בשרים, כך שככל הנראה הפליאו לא מתאים לי.

25306yosef

New member
אין לך משהו ענייני לכתוב?

למה שלא תנסי להמליץ לי על מסעדות שף איכותיות שהשף והבעלים שלהן הם אנשים עם אידאולוגיה?

היה מאוד מעניין לקרוא על אידאולגיה של שפים ובעלי מסעדות וזה מעניין הרבה יותר מאשר לקרוא על שמות של מאכלים ועל כיצד נראות המנות המוגשות במסעדה.

superman1234

New member
ת'שמע באמת שיש גבול לכל תעלול.

בדקתי, בחרא אין שמן תעשייתי מזוקק ומזוכך.
בתיאבון.

25306yosef

New member
לאוכל שאינו מכיל שמן צמחי מזוכך אתה קורא חרא?

מוצרי מזון עשירים בחמאה ובשמנת אך ללא שמן צמחי מזוכך זה בשבילך חרא?

אז אני מאוד נהנה מהחרא הזה!!!

חרא בריא הרבה יותר מרעל. שמן צמחי תעשייתי מזוכך זה רעל!!!

החתולית

New member
למה שלא תנסה לכתוב על משהו מלבד שמן?

החלטת ללכת נגד מרבית הגולשים בפורום, ואתה מתעקש לעשות מעצמך בדיחה. אני נחמדה ומאפשרת זאת, רק כי אתה מצחיק אותנו.

25306yosef

New member
ניסיתי לכתוב על מעדניות ולא היתה התעניינות של הגולשים.

ניסיתי לכתוב על הפיתות שאני בכלל לא מחבב כי זה סתם בצק וראיתי שזה לא מעניין את הגולשים.

ניסיתי לכתוב על תוכנות מחשב לניהול מסעדות וראיתי שגם זה לא מעניין את הגולשים.

לפני כשנתיים ניסיתי לכתוב על מדריך גומיו היוקרתי וגם זה לא עניין את הגולשים בפורום כי את מרביתם מעניין רק האוכל עצמו ולא דברים אחרים ובמדריך גומיו יש גם דברים אחרים (כך היה במדריך הישראלי של אביטל ענבר) כמו מעדניות, מאפיות, חנויות סיגרים, וכו...

ניסיתי גם בכמה הזדמנויות להזכיר את שמם של אביטל ענבר ויעקב שקד וראיתי שגם זה לא מעניין את הגולשים.

ניסיתי לפרסם שם של ספק המספק טובין לאחד החנויות בשוק בשרונה מרקט וגם זה לא עניין את מרבית הגולשים.

אז נשארנו רק עם השמן הצמחי התעשייתי המזוכך מאחר וזה הדבר העיקרי שמפריע לי בבתיהם של בשלים ובבתי עסק הקרויים מסעדות.

superman1234

New member
חחחח. ניסית לעניין את הגולשים בנושאים שונים ולא הצלחת.

האם לדעתך הצלחת לעניין את הגולשים בנושא "שמן צמחי תעשיתי מזוקק ומזוכך"?
ת'שמע, לפחות תנסה להסיק איזה מסקנה מכל הניסיונות שלך, רבאק.

prizman

New member
אני מסכים עם הריישא של דבריך אבל מופתע מהסייפא.

אתה באמת מצפה שהאדון הנכבד יסיק מסקנות?

25306yosef

New member
שים לב איזה שרשורים ארוכים ביותר נוצרו מהשמן הצמחי המזוכך

לעומת השרשורים בנושאים האחרים שנשארו יתומים.

כך שדעתי היא שככל הנראה השמן הצמחי המזוכך מעניין את גולשי הפורום הרבה יותר מאשר תוכנות לניהול מסעדות ומדריכי המסעדות של אביטל ענבר ויעקב שקד.

על תוכנות לניהול מסעדות אני יכול לכתוב מגילות מפה ועד להודעה חדשה ואף להעלות קטעים של קוד וקבצי וקטורים ופרמטרים ולמרות זאת לא עשיתי זאת. כי ככל כנראה השמן המזוכך מעניין את גולשי הפורום הרבה יותר.

superman1234

New member
ראה, אני מטיל ספק ביכולת שלך לכתוב שורת קוד בסיסית

לאור התגובה שלך.
כמה בן אדם יכול להגחיך את עצמו בעצם המחשבה "שהשמן הצמחי התעשיתי המזוקק והמזוכך" מעניין מישהו.
אתה והאובססיה שלך גורמים לכולם הנאה.
אבל כידוע, יש גבול לכל תעלול. חלאס, גם זה כבר נמאס. תמצא משהו אחר.

25306yosef

New member
אז תמשיך להטיל ספק ביכולות שלי.

ותמשיך לאכול פיתות עם חומוס או בלעדיו.

אני לא מתקרב לפיתות כי זה סתם גוש בצק חסר כל ערך.

25306yosef

New member
מסקנתי דווקא שונה והיא:

אין הרבה אניני טעם בפורום הזה. אנינות טעם זה לא רק אוכל. אנין טעם ידע להפיק מטעמים ממדריך גומיו של אביטל ענבר משנת 2002 וזאת למרות 16 השנים שחלפו ולמרות שמרבית המסעדות המופיעות במדריך כבר לא קיימות יותר. הרי מדריך גומיו (גומיו ישראל של אביטל ענבר) זה לא רק מסעדות וזה גם דברים אחרים ואני טוען הרבה דברים אחרים כמו הכתיבה המשובחת של אביטל ענבר ועוד כמה דברים שנותנים למדריך ערך מוסף והרבה מעבר למידע על מסעדות מומלצות.

החתולית

New member
מה שיקרה בסופו של דבר, הוא שתפריע להתנהלות התקינה של הפורום

ואאלץ לחסום אותך מכתיבה בו. מספיק אנשים אמרו שהכתיבה שלך הופכת את הפורום לבלתי קריא או לא מתאים להם, ואין ספק שיש לכך השפעה על ההחלטה שלי.

25306yosef

New member
זו לא תהיה אבדה גדולה בשבילי אם אני לא אוכל לכתוב בפורום הזה

trilliane

Well-known member
מנהל
זה פורום ביקורת *מסעדות*, לא מעדניות, מאפיות, חנויות סיגרים

או תוכנות מחשב לניהול מסעדה
. ממש "מדהים" איך הגולשים בפורום מתעניינים בנושא הפורום (שכתוב בגדול בכותרת בראש הפורום) ולא בכל מיני עניינים אחרים שמעסיקים אותך... תסיק לבד את המסקנה. ולא, המסקנה אינה ששמן צמחי תעשייתי מזוכך מעניין כאן מישהו מלבדך; אין כאן דיונים בנושא שמנים, יש כאן הסתלבטויות על האובססיה שלך. עצוב שאינך רואה זאת, ומכיוון שכך, לא נותר אלא לומר את הדברים באופן ישיר, גם אם בוטה: הפכת את עצמך לליצן הפורום.

למעלה