כדאי לקרא בבלוגיה 21.1.2008

הערב יחל ט"ו בשבט והכנתי רשומת שיר לחג.

בס"ד צהריים טובים לכם לפני דקות מעטות פרסמתי רשומת שיר על ט"ו בשבט, אתם מוזמנים לקרוא ולהנות מהתיאור של יום חג זה בשיר הבא.
כדאי לקרוא את השיר שפורסם בבלוגיה:חג לאילנות-שיר חדש ל-ט"ו בשבט

sarina6

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo145.gifחג שמח לכל הבלוגיה

שנפרח כמו השקדיה אמן

גנגי

New member
גנבו לכם מילים? פגעו בזכויות היוצרים שלכם?

כי לי נמאס מזה, ואתמול גיליתי ששלושה אנשים, לא פחות מזה, השתמשו ביום אחד במילותיי כאילו היו שלהם. בואו לחוות את דעתכם מה אפשר לעשות.

mameliga

New member
../images/Emo88.gifהפתעות ביום החתונה-המומלץ של 21.1.08

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1176586 בפורום ההזוי של MAMELIGA

Soooha

New member
האיש של חיי

"אם אני צריכה לחזור אחורה אחורה, אני חושבת שסומרי היה האהבה הראשונה שלי. זה היה בגיל 12 בערך. עם כל כך הרבה כאבים מאהבה, אף פעם לא חשבתי מי היה הראשון. אבל זה כנראה הוא. אני לא חושבת שמה שהיה לי לפניו זה היה אהבה. אני בטוחה שאתה לא יודע לאהוב. לא אישה, לפחות. אתה ידעת לאהוב בילאדי שלך ועם שלך ותנועות שחרור שלך. וגם מצלמות אתה ידעת לאהוב, ועיתונאים שיראיינו אותך ויכתבו עליך. את זה ידעת לאהוב. אבל אותי לא ידעת לאהוב, וזה בסדר. קינאתי בו נורא. רציתי להיות אישתו, או חברה טובה, או החבר הכי טוב שלו, או החולצה שלו, או הוא עצמו. קינאתי בו נורא, ואם ככה מודדים אם זה אהבה - אז הוא האהבה הראשונה. כן ראיס, קינאה זה אהבה. קינאתי בו כי חשבתי שהוא הדבר הכי מושלם שיש, ובגלל זה גם אהבתי אותו. והוא באמת היה מושלם, במובנים מסוימים. " http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1175925

MEYTALUG

New member
"תפוז השטלת עלי "

תפוז השתלט עלי / מיטל תפוז השתלט עלי וואללה לא עולה לי אתה לא עורך דין בשום לישכה אבל יש לך תמיד תיקים, ,עריכה, כלים, ועזרה . אתה יכול בשניה לקנות יהלום ,מצלמה, כרטיס טיסה , ספר, מכונת כביסה, ואולי לסיום למצוא בחורה . אתה יכול להיות בו זמנית בחור או בחורה בן 20 או בן 44 להיות קיבוצניק צעיר או דרומי מהעיר. תוך שניה אתה יכול לראות את הדוד באוסטרליה, לדבר עם יפן, סין ,וצ`כיה לנהל שיחה עם חמישה אנשים בלי להוציא מילה מהפה, לשלוח את אותו המכתב למיליון אנשים, וכולם יקבלו אותו באותה השניה. ועוד לא גמרת את הקפה . אתה גולש ומצ`וטט עושה גוגל ומסקייפ עונה בטוקבקים משאיר הודעות במסנג`רים ומקבל חזרה אינסטנט מסג`. יש לך סל מחזור ופח אשפה וג`אנק מפה ועד להודעה החדשה. nana זה לא צמח Dbook זה לא מחלה googl הפך מזמן לפועל Tapuz השטלת עלי Walla לא עולה לי. blog.tapuz.co.il/MORAMA

למעלה