כדאי לקרוא בבלוגיה בסופש 16-17.4.2010

עגלשון

New member
בואו לקרוא איך אני ממשיך לנקום בשכנתי ../images/Emo226.gif

למבוגרים בלבד חלק שני וחלק שלישי שמתחיל כך: ידעתי מה יעיר אותה והחלטתי שזה הזמן, חרדתי מהרגע הזה, אך ידעתי שהוא קריטי להמשך, ידעתי שהוא הכרחי לצורך הגשמת הפנטזיה שלה שלאט לאט הפכה להיות גם הפנטזיה שלי. ראשי כבר בין רגליה, התחלתי להתחכך עם אפי בשפתיה התחתונות, מרגיש איך היא זזה מתוך שנתה בתגובה לזה, הזזתי את החוטיני הדק שלבשה מעט הצידה, חושף את שפתיה, את הכוס שלה שהתענגתי עליו כה רבות בעבר.... ולמי שפספס את החלק הראשון

Serendipity1802

New member
../images/Emo20.gifאיך לעשות איפור טבעי../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif../images/Emo27.gif

כמו ללכת בלי איפור בכלל...
בבלוג
מיומנה של מאפרת

Purple Mushroom

New member
מלחמת העצמאות שלי + סיכום השבוע

מאוד מעניין ! סיכום השבוע שלי: יום שני: בית קברות,בית ספר רימון. יום שלישי: להקת נגנים, nmc, עילי בוטנר, קורס, משרדים של תפוז, רמת גן, גבעתיים. יום רביעי:יוצרים עם קשת. יום חמישי:קורס משחק,שמיל בן ארי + : הופעת "האני האחר" של אריאל הורוביץ, ובית ספר רימון. מוסיקה במיטבה. קונצרט יוקרתי מאוד. פייסבוק, מיי-ספייס, להקה. מוסיקה, ועוד. (זה בקיצור), 8 עמודים, 10 דקות קריאה מרתקות. כדאי לקרוא על החיים שלי (ספר
פתוח). שבוע טוב
=] ...

טנ"ש בגרסת החתולית-פלאש ושיר חדש:)

בס"ד שבוע טוב חברים יקרים שיר חדש שיצא ברוך השם מהשראת הפלאש עוד שירה על חתולים והפעם חריג בעינינו תארו לעצמכם שחקנים חביבים מתחרים ביניהם לא מדובר בבני אדם בשר ודם, מדובר בעולם שכולו חתולי כפי שרואים בפלאש, קהל הצופים, והמתחרים החמודים חה חה נחמד לראות בעלי חיים שמתנהגים כמו בן אנוש ולפניכם הגירסה טניסאים בעלי רגלי הכתיפה ועם השמפמם הסרטון מזמן נמצא במחשבי והחלטתי להעלות אותו כרשומה מ-12 שניות יצא שיר, מוזמנים לקרוא ולהנות
טנ"ש בגרסה החתולית-פלאש ושיר

למעלה