כדאי לקרוא בבלוגיה בסופ"ש 29-30.1.2010

אחד שיודע ואחד שמבין(טוקבקים)

פוסט קצר, בתחילתו משעשע ואחר כך רציני, על תפקיד הטוקבקים. (שאלתי בפורום הבלוגיה תמיכה טכנית איך מציגים תמונה של טוקבק מYNETׂ. עד לקבלת התשובה לכך תאלצו לצפות בפוסט ללא התמונה).

מה בין פנחס כהן ויגאל עמיר

עשבים שוטים קוראים להם, עשב שוטה שיורה בראש הממשלה, ועשב שוטה שזורק נעל על מערכת המשפט. אמנם התוצאות שונות, פגיעת 3 כדורים מול פגיעת נעל. אבל הם מייצגות את המצב הנוראי בישראל, הסתה מביאה למעשים, אנחנו לא לומדים והמסיתים לא נענשים. הסתה היא הבסיס למעשיהם של יגאל עמיר ושל פנחס כהן אבל לשניהם יש גב רחב מאחוריהם. גב של הסתה חסרת פרופורציות נגד ראשי מערכות בישראל. הסתה שאף אחד לא מנסה למנוע והיא נראית לרבים הגיונית ולגיטימית. ההמשך... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1633056

genessis

New member
האח הגדול- מלחמת הסחבקים בסנובים

האם העם מעוניין בחברותה, אהבה ואחווה בין הכבשה לזאב? או שמה העם מעוניין בצדק!? האם אלירז בודד במערכה מול הנרקיסיזם והגועל? לא ולא! העם אומר בפה אחד: אנחנו מאחוריך אלירז, מחזקים ידיך ומעריצים אותך על האדם והחבר שאתה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1633052

feelingood33

New member
אספרסו קצר, חזק וריחני, בטוחים?

בשנים האחרונות התרבו בתי הקפה הייחודיים המציעים לנו אספרסו קצר, חזק וריחני. אבל אם חשבתם שקפאין נמצא רק באספרסו חזק, טעיתם. קפאין נמצא במוצרים יומיומיים כמו מסטיק, משקאות קלים כמו קוקה קולה וחטיפי אנרגיה, ואפילו בחטיפי צ`יפס... המשך בבלוג

Purple Mushroom

New member
חי את החיים בעיקר מחוץ למחשב ../images/Emo237.gif :

רשומת חיים נדירה שלי (אחרי שבועיים). אני חושב (מנסה להיות צנוע), שיש כאן בקהילת הבלוגרים, מישהו ותיק. משתמש ותיק ברשת (משנת 1996), וגם בתפוז (מ2000,2001), וגם בלוגר ותיק בתפוז (משנת 2003, שנה שביעית בבלוגיה), עם בלוג מאוד קטן וצנוע (מעט כניסות), שחי בתל-אביב (טיפוסי או לא טיפוסי), מתמודד. כתבתי המון דברים ברשומה הזאת,ופירסמתי. אני חושב שראוי שיקראו קצת יותר. (השאיפות שלי די צנועות,רק מעל 10 אלף כניסות לשנה). לא חייבים להגיב (אם מגיבים,אז רק קצת). שיהיה שבוע טוב, מלא, ושקט :) אלון
=] ...

86Dman86

New member
סיפור הומוריסטי על ערכו של אדם

אמא שלי תמיד הייתה אומרת שאין מחיר לבני אדם אבל ממש סקרן אותי כמה כסף אני שווה באמת. אם לוקחים את כל נכסיי ומסכמים אותם על דף. התוצאה מפתיעה. כתבתי על כך סיפור קצר ומשעשע, אשמח לתגובות בבלוג :) בתודה מראש, סטודנט ממצוע. למכירה - אני

למעלה