כדאי לקרוא בבלוגיה ב 25.5.2010

"מסעה של נינה" מאת לנה איינהורן ביקורת ספרים

ביקורת על סיפור גבורה מותח - שווה לקרוא .

mraboy

New member
כשהבריטים מעניקים פרס לאמנית ישראלית

חדשות טובות? לא בהכרח. מהפרטים על המיצגים בזכותם הוענק הפרס עולה שגם ההחלטה הזו נגועה בעמדה פוליטית מובהקת

להתערב? איך בדיוק?

היא סגרה את הרשומה לתגובות. מה גם שזאת החלטתה (גם אם הסיבות קצת תמוהות בעיניי..) וזאת זכותה..

2herzel

New member
סרטן קיבה וטיפול בארביטוקס מחקרי

שלום רב אני מודע שאוליי לחלקכם הדבר יגרום קצת לאי נחת או או הרגשה לא נעימה בבטן מטבע הדברים קשה להתמודד עם מידע שפותח את העדשה גם לדברים הפחות נראים לעיין והם מכבידים על הנשמה אבל לצערנו יש גם דברים כאלו בחיים לכן החלתטי בכל זאת לשתף אותכם כי אנו יודעים שבפירפריה חולים פחות חשופים למידע על טיפולים חדשים בתחום הרפואה לצערי חליתי בסרטן קיבה ולמזלי זה ללא גרורות אלא מקומי ניתן לטיפול ואט אט נחשפתי לעולם של החולים בזה. לכן אני פונה אלכם להכנס לבלוג ולעיין ברשומות ולעניין רבים וזאת בכדי לקדם את בלוג דבר שיכול להועיל לציבור רחב בעל איפיון דומה ובמה דברים אמורים הטיפול שאני מקבל הוא בארביטוקס שהוא במסגרת טיפול מחקרי ללא עלות (עלותה של תרופה זו לטיפול היא בעשרות אלפי שקלים)ועלותה נחסכת ממי שנכנס לטיפול מחקרי ונדמה לי שזו תרופה שהוצאה מהסל לטובת טיפול שיניים לילדים . אני מקבל טיפול אצל מנהל היחידה למחלות סרטן בדרכי העיכול ד"ר אפריים אדילביץ שגם מוביל את הטיפול המחקרי. הפניה לפרסום הבלוג שלי ברבים באה בעקבות זה שהרבה חולים לא מודעים לאפשרות הטיפול הזה ומגעים אליו בסופו של דבר לאחר סבב ארוך אצל רופאים שונים בבתי חולים שונים ולפעמים תוך הוצאה כספית לא קטנה ולעיתים מפנים אותם או שהם מגעים בכוחות עצמם לאחר טרטור לא קטן בסופו של דבר לד"ר אפרים אדילביץ . כמובן שכל הכתוב ברשומות אודות המחקר נכתב גם בברכתו של ד"ר אדילביץ וכפי שציינתי ברשומה האחרונה שד"ר אפרים אדילביץ זכה לציון לשבח מיידי נשיא המדינה על פועלו. ואם בעקבות פרסום הבלוג או רשומה הדבר יביא להצלתו של חולה אחד להערכתי זה יהיה ליותר מאחד. וגם זה יעזור ויתן עוד חומר למי שמתלבט ויכל לפתוח צוהר לכאלו שעדיין לא יודעים על קיומו. מקווה שהדבר יפורסם ויקבל תהודה כמובן שהדבר נתון לשקולכם (אין לי בעיה שתצרו אתי דרך תיבת הדואר שלי לקבלת פרטים נוספים כי לדעתי הנושא מאוד חשוב) לכן אודה לכל מי שיכול לסייע בהפצת הבלוג מאחר ואני לא כל כך ומעורה בכל הקשור להפצה למרות שאני משתדל להפיצו תודה לכל מי לכל אחד מכם הרצל blog.tapuz.co.il/4herzel כתובת הדואר אלקטרוני היא [email protected]

wranger

New member
שמע, הרצל

אני מאחל לך המון בריאות, ובאמת מקווה שהדברים שאתה כותב בבלוג והניסיון שלך יעזרו להציל חולים אחרים או להעלות מודעות למצב שלהם. אבל, יש כללים בפורום הזה, ואבקש שתשמור עליהם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1762&MessageId=141159020&r=1 (בנוסף, בקישור שהבאתי יש טיפים להפצת ופרסום הבלוג שלך במקומות נוספים).

2herzel

New member
פרסום הבלוג

שלום רב הנני מתנצל אם חרגתי מהכללים של הפורום הדבר לא נעשה במזיד ולא על מנת להפיק רווח איש אלא נסיון לעורר מודעות ואוליי לעזור בכך לעוד אקרא שוב את הכללים ואנהג על פי הם אם כבר אני כותב אז אנצל את זאת לעוד שאלה האים מותר לי לפרסם בפורום שכתבתי ברשומה שיר או יצירה ולהפנות אות הקוראים לבלוג שלי?

wranger

New member
מה מתנצל? לא קרה כלום. ../images/Emo13.gif

ולגבי השאלה שלך - בוודאי! הרי לשם כך בדיוק נועד שרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה".

למעלה