כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש, 14-15.5.10

Oblivia

New member
מעשה ברשומה אחת

שהתפצלה לשלוש: חלק א - אובליביה מתאהבת חלק ב - התעללות בבעלי חיים חלק ג - הטרדה מינית וביקורת סרטים תהנו (ותשאירו תגובה)

Im Mrs DarkSide

New member
רשומה ראשונה בבלוג-

זוכרים את הסרט דלתות מסתובבות? באופן קצת אירוני זה היה הסרט האהוב עלי כשהייתי ילדה. בכל אופן, יש שם את הרגע הזה, שבו גווינת' פאלטרו צריכה לעלות על הרכבת, ומשם החיים שלה מתפצלים לשניים- איך הם ייראו אם תפספס אותה, ואיך הם יראו אם היא תספיק. אני חושבת שהימים האחרונים היו הרכבת שלי, ואני עדיין לא יודעת להגיד אם עליתי עליה או פספסתי אותה מה שבטוח- אני מחוץ ל-Comfort zone שלי, אולי בפעם הראשונה בחיים
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1701231

Oblivia

New member
../images/Emo45.gif רשומה יפה

אהבתי את התיאור ששמת כאן בפורום והייתי חייבת להכנס לבלוג שלך. כבר עשיתי מנוי (RSS) ומצפה לקרוא רשומות נוספות שלך. שיהיה בהצלחה עם הכתיבה, בבלוג, ובחיים בכלל.

rulios

New member
חג שבועות זה לא רק גבינות....

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1701260 ללא הבדל בין חילוני או ירא שמיים ערב שבת נחשב אצל כל אחד ואחת כיום מיוחד. הנרות הדולקים ,אצלך או אצל השכנה,הארוחה המשפחתית והידיעה שלמחרת לא עובדים גורמים תחושה טובה.

בּני

New member
אבל לא קראתי ../images/Emo13.gif

בעקרון, אני לא נכנס לקישורים שלא מספרים לי קצת לפני זה מה יש בהם. כמו שכתבת, יש כל כך הרבה מה לקרוא, למה שיקראו דווקא את מה שאת כתבת? אבל יכול להיות שזה רק אני...

mmekupelet

New member
:O

מעליב.. אבל זה בסדר אתה לא חייב לקרוא אם אתה לא רוצה. הבלוג שלי הוא על המלחמה שלי במשקל ועל החיים בכלל :)

בּני

New member
חס וחלילה!

זה היה לצורך הדיון. עכשיו למשל, עם ההסבר הקטן הזה, משך אותי יותר להכנס ולקרוא. זה כל מה שרציתי להגיד - שלוש ארבע מילים על מה הרשומה/ בלוג. לא יותר. נכנסתי ואני קורא ושולח חיזוקים וחיבוקים... והמון המון בהצלחה

פנומן 72

New member
אתה הבנת את זה, בני ?

במקום להפנים ולהגיד "וואלה יש בזה משהו", הבן אדם בוחר להעלב. לא יאומן כי יסופר

אריאלה93

New member
הופעה של בהרטי

אתם חייבים ללכת למחזמר של בהרטי אני הולכת כבר פעם שניה מידע באינטרט אתם חייבים להסתכל. משהו מרהיב ביופיו...

למעלה