כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 23-24.7.10

wranger

New member
אנחנו תמיד שמחים לקבל הצעות לנושא החם מגולשים

באותה מידה יכול לבוא מישהו ולשאול, נניח, אוה, לא יודע, למה אתה מעביר ביקורת על גולשים אחרים בעוד שלדעת לפחות חצי ממנהלי הפורום הם בסדר גמור.

פנומן 72

New member
שוב, אתה מפספס את הנקודה

אני מעונין לדעת למה חשוב לבלוגר מסוים מה הנושא החם. אני לא מעביר ביקורת, אני שואל. נניח אני אבוא ואגיד לך שהיה נחמד מאוד אם היה פה מנהל פורום ערבי. עכשיו לך זה יראה מוזר אתה תבוא ותשאל למה אני חושב שצריך לפורום הבלוגיה מנהל ערבי ? אני לא אגיד לך "למה אתה מעביר עלי ביקורת". יש לי ביקורת על גולשים ומדובר בביקורת עניינית - כמו למשל שיעצתי לא פעם לחבר'ה להוסיף תקציר בשתי שורות על מה המאמר שלהם ולא סתם לזרוק לינק וללכת, כי אני אישית לא נכנס - ויש עוד כאלה - אז אם לאנשים לא אכפת אם יקראו או לא אז שלא יתייחסו ל"ביקורת" שלי. ספציפית לבקשת "הלב המוזהב" מעניין אותי לדעת למה חשוב לה שנושא כלשהו יקבל את הטייטל הנושא החם. (בוא נגיד במאמר מוסגר שאני חושב שאני יודע למה היא רוצה את זה...)

Bezalel P

New member
לנושא החם יש מטרה כפולה

מצד אחד הוא אמור להציף רשומות בנושא מסוים, שאנחנו חושבים שהוא חם (ועל כן מעניין חלק גדול מהגולשים בבלוגיה) - צד זה רלוונטי למי שבכל מקרה כתב על הנושא מראש בגלל שהוא חם. מצד שני, הוא אמור להציע נושא לכתיבה עבור מי שמעוניין שהבלוג שלו יהיה אקטואלי (וכן, אין שום דבר רע ברצות עוד חשיפה), ולאפשר לנו לעודד כתיבת רשומות בנושא שאנחנו חושבים לקדם באותו זמן.

פנומן 72

New member
מעולם לא יצאתי נגד הנושא החם

ונחיצותו אף על פי ששנויה במחלוקת לטעמי - עדיין לגיטימית. מה שנראה לי אווילי זה לשאול מה הנושא החם כדי שאחליט מה לכתוב. נשמע טפשי כמו למלא טופס טוטו אחרי שנגמרים המשחקים וללכת לבקש את הפרס הגדול ... אבל אני כבר הבנתי שלא כל הבלוגרים באותה רמה (וזאת מבלי לשייך את עצמי לרמה מסוימת, ככתוב - אין הפיתום מעיד על גיסתו).

למעלה