כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 3-4.12.10

yossid85

New member
נטע, כל דבר בעיתו.

אפרסם את הרשומה מחדש בימים הקרובים.

sick of it

New member
../images/Emo124.gifעד הפעם הבאה../images/Emo59.gif../images/Emo18.gif

"המצב הנוכחי, בו מדינה מפותחת כמו ישראל נדרשת לקרוא למדינות אחרות לעזרה כאחרונת מדינות העולם השלישי, מבייש את הציבור ואת נבחריו ומעמיד אותנו במצב של חוסר אונים ותלות במדינות אחרות. הקלוז-אפים בחדשות של כבאים חדורי מוטיבציה וחסרי אונים שעומדים עם צינור עלוב מול האש שמתעצמת מרגע לרגע, מביכים ונוטעים תחושה של חוסר ביטחון בלב הצופים." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1850172&r=1

shy-1

New member
בכל העולם הכבאים נערצים עקב עבודתם וסיכון

חייהם למען המקום, כאן בארץ, רוב הערצה הולכת לאיבוד על שטויות. איני רוצה להתחיל להתחשבן, ולכן לא אגע בתחלואים ובאשמת מי, אך אני כן חייב להתנגד למה שכתבת, על בקשת העזרה ממדינות שכנות, כל המדינות בעולם(אולי למעט ארה"ב סין וצפון קוריאה), נעזרות בעת צרה מסוג זה או רעידת אדמה, במדינות אחרות, אין בזה בושה, להיפך, זה רק מראה שעדיין לא אבדה תקווה בעולמנו זה.

sick of it

New member
אבל זה לא אמור להיות ככה!

אם הממשלה הייתה מקצה סכומים שישדרגו ויחליפו את הציוד הנוכחי של שירותי הכיבוי, השריפה לא הייתה נמשכת יממה שלמה (והיד עוד נטויה) והיו מסוגלים להשתלט עליה. כבר בבוקר אמר אחד מהאחראים שמטוס אחד של היוונים שווה לארבעה שלנו. אז עם כל הכבוד על העזרה והתמיכה, לא ברור לי למה מדינה מתקדמת כמו שלנו נופלת בגלל ענייני תקצוב. ועל זה אני זועק.

shy-1

New member
האמן לי, שאני יכול למלא כאן 100 שורות על מה

אפשר היה לעשות, ומה עשו הממשלות הקודמות וזו הנוכחית, אבל, זה לא הזמן להתחשבן, אנשים בסכנה, אנשים גבורים מסכנים חייהם בכיבוי השרפה, ולכן בוא נחכה שהכל יעבור. יהיה מספיק זמן לחשבונות.

ואם היו מוציאים חצי מילארד ש"ח

על מטוסי כיבוי שבמשך עשרים שנה מעלים אבק ולא צריך אותם - מי היה זועק אז על ה"בזבוז"? אף מדינה (כולל ארה"ב - ראה עניין הוריקן קתרינה) איננה מסוגלת להיות ערוכה לכל מקרה של אסון גדול ויוצא דופן, ואין לצפות ממנה להיות ערוכה ומצויידת. כן ניתן לצפות ממנה שגורמי החירום בה יהיו מודעים למגבלותיהם, וידעו לבקש עזרה בזמן - ולוודא מראש שיוכלו לקבלה.

shy-1

New member
מוזר שאפילו חשבת לכתוב את זה, ביחוד לאחר

מלחמת לבנון2, והצתות בטעות של יהודים מטומטמים ובכוונה של ערבים רשעים. ישראל לא צריכה מערך לכיבוי אש של ארה"ב, אלא כזו המותאמת לישראל, ובדיוק כפי שהיינו מוכנים למלחמת לבנון2, כך היינו מוכנים לאש הזו. לוא היה נשלח מטוס בחצי שעה הראשונה, יתכן וכל המוות והנזק הזה היה נמנע ! נ.ב. מה אתה חושב יקרה במלחמה הבאה, כש 1000-5000 טילים יפלו בכל הארץ ויציתו את כולה ? נ.נ.ב. בעניין קטרינה, לוא בניו אורליאנס היו לפחות 30% לבנים, היית רואה מה זו תושיה מצד השלטון.

imahit

New member
נס החנוכה הפרטי שלנו

סיפור הלידה של יותם שנולד בשבוע 30 ובמשקל 1.200 ק"ג (ותראו בתמונות איך הוא נראה היום, 6 שנים אחרי).

למעלה