חנוכה 2010 ../images/Emo137.gif
פוסט עגול (300) (בפוסט הראשון בינואר 2008,שסיקר 7 שנים בתפוז, בסימן מפגש במשרדים של תפוז, שירד גשם חזק באותם הצהריי יום שישי) הייתי בקצב של 25 פוסטים בשנה, וחשבתי שאגיע לפוסט ה300 שלי, בינואר 2012, מאז התקדמתי, והתדירות צופפה, ועברתי די הרבה בחיים מאז. עברו כמעט 3 שנים. עבר על האתר תפוז הרבה דברים, והרבה דברים קרו בעולם, וגם בחיים הפרטיים שלי. הכותרת משקרת, זהו פוסט 300 חגיגי, מלא במוסיקה, ובמילים. בלוג חיים, בהתפתחות מתמדת, בעיקר בנושא עבודה וזוגיות. 7 ימים בשבוע, 7 יו טיובים,מה28.11.2010 - עד ה4.12.2010 ) בחזרה לניינטיז בעיקר, במוסיקה שיש לי בראש. סיקור המשחק ההיסטורי בין ריאל מדריד לבין ברצלונה
בליגה הספרדית,(תוצאה 5:0 לבארסה ) שספרד כאמור בתקופתינו אנו (עד תקופת יורו 2012, ואולימפיאדת לונדון 2012) היא גם אלופת אירופה וגם אלופת העולם
. ... 7 שירים בפוסט: 1. ריטה - מחכה (הריקוד שלנו, של להקת מחול הנפש של שרון רגב, עמותת אנוש. ריקוד ראשון בשנה"ל ה'תשע"א, עם הפנים לפסטיבל כרמיאל 2011, שנה 3 ברציפות שלנו) 2. 4 non blondes what's up ? שיר מתקופת התיכון, קניתי את האלבום שלהם, שהיינו במשלחת לפולין, בסתיו, ספטמבר אוקטובר 1993 . בכיתה י"ב. 3. Say you'll be there - Spice Girls 4. smoke on the water - Deep Purple (השיר נוגן בתחילת החודש ברדיו 88 אפ אמ. ) 5. offspring - Pretty Fly (שיר שנזכרתי בו, בזמן האחרון, בצהריי היום, בעודי עובד כשליח, ליד עזראילי)
6. "שמש - בית הבובות " (שיר שנוגן במקום העבודה שלי בתל אביב, ונזכרתי שהייתי פעם מעריץ שרוף של בית הבובות, לפני יותר מ-4 שנים) 7. שיר סיום הרשומה: 2become 1 - Spice girls שיר אהבה לכריסמס שיבוא , שיר לאהבה שתבוא
שבוע טוב, ולילה טוב,
וחג חנוכה שמח, מלא אור
ואהבה
. חג חם

אלון
=]...