כדאי לקרוא בבלוגיה, יום ג' 23.12.2008

musichunter85

New member
טרילוגיה לחנוכה.

חשבתם שרק שמן יכול להחזיק שמונה ימים? אז זהו, שגם דברים אחרים יכולים. כמו רשומות, לדוגמא... אז חשבתי מה לעשות לכבוד חנוכה, והחלטתי לכתוב טרילוגיה של שמונה רשומות (איזה הומור מעוות, אני יודע). הנה הרשומה הראשונה - נר ראשון.

Dannycom

New member
"ארץ נהדרת" מול "שבוע סוף" - מה עדיף?

לקראת חזרתה של "ארץ נהדרת" למסך היום, החלטתי לערוך השוואה בין התוכנית לבין התוכנית שקוראת תיגר עליה בשבועות האחרונים, הרי היא "שבוע סוף". האם החיקוי עולה לדעתי על המקור? כל התשובות ברשומה הבאה:

אורות החנוכה שדולקים

בס"ד חג אורים שמח וצהריים נעימים היום יום שני לחנוכה באוירת החג המוחשית שבה רואים את הנסים שמתרחשים גם בימינו והאור הגדול שמאיר למרות החושך הגדול שנמצאים בו אין חדש תחת השמש, לפני כ-2200 שנה החושך היה כמעט בשליטה מוחלטת עד הנס שהמכבים אזרו אומץ ובעזרת אלוקי מערכות ישראל הובסו היוונים בחנוכה בערב רואים את האורות הדולקים בבתים, בכיכרות, במוסדות ציבור מרכזיים יש לא מעט כאלו, וכל צירוף אורות מוסיפה שמחה בלב בחג, כמה שיותר נרות ובצירוף השמחה כפולה ומכופלת לקריאת השיר וצפיה בציור:האורות הדולקים בעיר חג שמח חברים יקרים

כשבנית עליה והכל נהרס,איך זה מרגיש?

איך הגבתי ומה חשבתי,בבלוג מעניין עם הרבה מחשבות ורגשות בלב. אחד המוצלחים שלי. כאן מחשבות על אלוהים והלבטים בין שני צורות חשיבה שונות- פה

אור 173

New member
../images/Emo41.gifלמה פורום מומלצים לא פעיל יותר?

בכל מקרה הודעה בפורום 'סדרות מציאות' צריכה קידום הרשות השנייה תגביל את סדרות הריאלטי‬ : בשנת 2009 יצטרכו הזכייניות בערוצים 2 ו-10 להחליט אם לשדר שתי תכניות ריאליטי בשבוע, במידה שאורכן אינו עולה על שעה בכל פעם, או לשדר פעם אחת בשבוע תכנית שאורכה עולה על שעה. במידה והתכנית ארוכה משעה, כל זאת, בתנאי שתשודרנה בכל שבוע לפחות ארבע תכניות של סוגה עלית על ידי כל זכיין. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=407&MessageId=125148772

suki da yo

New member
אני לא יודעת מה קורה בפורום מומלצים

אבל הפורום הזה הוא רק לתכנים מהבלוגיה...

Bezalel P

New member
דיונים שעוסקים בבלוגים באופן כללי

גם רלוונטיים לבלוגיה.

למעלה