כדאי לקרוא בבלוגיה, יום ג' 23.12.2008

האם קראת את הרשומה או רק את התגובות?

כי אם תקרא את הרשומה תגלה שעדכנתי אותה ב- 28.12.08. וגם כתבתי למה לא הגבתי לאף אחד. בימים שבהם היא פורסמה בעמוד הראשי וקיבלתי הרבה תגובות (יחסית לבלוג שלי) לא היה לי זמן. ביום ראשון, לאחר שהלחימה החלה, קצת שיניתי את דעתי - אז עדכנתי את הפוסט כולל התנצלות בפני מי שהגיב. באופן אישי אני לא תמיד עונה לכל תגובה. לא תמיד יש לי זמן ולא תמיד יש לי מה לענות וגם לפעמים התגובות לא שוות תגובה (אגב זה לא מה שהיה הפעם כי קיבלתי אחלה תגובות). כשאני מגיבה אצל אחרים אני פשוט מסמנת את הריבוע של "שלח מסר כשמגיבים" ולא מטרידה את מוחי בשאלה האם ענו לי או לא. אני לא נעלבת אם לא עונים. ולסיכום - אחלה בלוג יש לך.

seymore butts

New member
בוודאי שקראתי את הרשומה

ואהבתי אותה, ואף טרחתי להגיב. את כמובן לא מחוייבת להגיב לי. לא ידעתי שהיא פורסמה בעמוד הראשי, יפה יפה. בטח זו הרגשה של רבע אורגזמה כשזה קורה לא ? (בינינו אין סיכוי שהבלוג שלי יופיע בעמוד הראשי
). תודה על שביקרת בבלוג שלי ועל המחמאה. מקווה שזו לא הפעם האחרונה !

אני מאד מקווה שלא נעלבת

זו ממש לא היתה כוונתי. אני מודה שלפעמים אני מגיבה חזרה רק כדי לא להעליב ואז יש לי תגובות מהתחת (שזה איזור שאתה מכיר היטב). החלטתי ביני לבין עצמי שיותר אני לא אגיב רק מתוך כורח (וכפי שכתבתי פשוט לא היה לי זמן לענות - רציתי לענות תשובות נורא עמוקות ואז לאחר שהחלה הלחימה קצת שיניתי בעצמי את דעתי). אכן אין סיכוי שהבלוג שלך יופיע בעמוד הראשי ולידיעתך זה לגמרי חצי אורגזמה. תגיד לי אם כבר מדברים - מאיפה יש לך את המידע הכה חשוב הזה?

seymore butts

New member
תודה, ממש לא נעלבתי

אני משתדל להגיב חזרה תמיד, ואם אני מרגיש שהתגובה תהיה מהתחת אז אני מחכה איתה עד שאחשוב על משהו יותר מוצלח. השלמתי עם זה שהבלוג שלי לא יופיע בעמוד הראשי. מה זה משנה, העיקר שאנשים איכותיים ימשיכו לבקר בו.

למעלה