החמין של השבת הזאת
חומרים הדרושים (ל-6 סועדים רעבים): 2 כפות שמן קנולה בצל גדול קצוץ כפית סוכר כף סילאן ראש שום חצוי לשניים עם הקליפה 1 ק"ג בשר צוואר עגל חתוך לקוביות 700 גרם בשר שריר 3 כוסות שעועית לבנה שהושרתה לילה וסוננה 12 תפו"א קלופים חתוכים לרבעים (לפי חישוב של 2 תפו"א לסועד) 2 כפות סילאן נוספות כף שטוחה מלח פלפל שחור לפי הטעם מים רותחים ביצים - לפי הכמות הרצויה - רצוי אחד לסועד לפחות אופן ההכנה: 1. מטגנים ב-2 כפות שמן את הבצל, מוסיפים כפית סוכר, קורט מלח, פלפל שחור וכף סילאן עד שמתרכך ומשחים. שופכים תכולת המחבת לסיר החמין (אצלי זה סיר בישול איטי) 2. על שכבת הבצל שמים בשולי הסיר את חצאי ראש השום. 3. מעל - מניחים יפה את שכבת הבשר - שמתי קודם את השריר ומעל את הצוואר. מלח ופלפל. 4. מפזרים למעלה את השעועית מלח ופלפל. 5. מעל מניחים תפו"א. מלח ופלפל. 6. בכוס מים רותחים ממיסים 2 כפות סילאן וכף שטוחה מלח ושופכים לסיר. משלימים במים רותחים ששופכים פנימה עד כיסוי. 7. מניחים מעל את הביצים. 7. מכסים. מדליקים את הסיר (לבישול איטי) לפונקציית HIGH וזהו. מאפסנים בחדר צדדי - אני מניחה כלאחר כבוד על מכונת הכביסה במרפסת השירות. 8. לאחר שעה או כשהולכים לישון - מעבירים לLAW ונותנים לעסק להתבשל ולהשחים עד שמגיעים האורחים.
חומרים הדרושים (ל-6 סועדים רעבים): 2 כפות שמן קנולה בצל גדול קצוץ כפית סוכר כף סילאן ראש שום חצוי לשניים עם הקליפה 1 ק"ג בשר צוואר עגל חתוך לקוביות 700 גרם בשר שריר 3 כוסות שעועית לבנה שהושרתה לילה וסוננה 12 תפו"א קלופים חתוכים לרבעים (לפי חישוב של 2 תפו"א לסועד) 2 כפות סילאן נוספות כף שטוחה מלח פלפל שחור לפי הטעם מים רותחים ביצים - לפי הכמות הרצויה - רצוי אחד לסועד לפחות אופן ההכנה: 1. מטגנים ב-2 כפות שמן את הבצל, מוסיפים כפית סוכר, קורט מלח, פלפל שחור וכף סילאן עד שמתרכך ומשחים. שופכים תכולת המחבת לסיר החמין (אצלי זה סיר בישול איטי) 2. על שכבת הבצל שמים בשולי הסיר את חצאי ראש השום. 3. מעל - מניחים יפה את שכבת הבשר - שמתי קודם את השריר ומעל את הצוואר. מלח ופלפל. 4. מפזרים למעלה את השעועית מלח ופלפל. 5. מעל מניחים תפו"א. מלח ופלפל. 6. בכוס מים רותחים ממיסים 2 כפות סילאן וכף שטוחה מלח ושופכים לסיר. משלימים במים רותחים ששופכים פנימה עד כיסוי. 7. מניחים מעל את הביצים. 7. מכסים. מדליקים את הסיר (לבישול איטי) לפונקציית HIGH וזהו. מאפסנים בחדר צדדי - אני מניחה כלאחר כבוד על מכונת הכביסה במרפסת השירות. 8. לאחר שעה או כשהולכים לישון - מעבירים לLAW ונותנים לעסק להתבשל ולהשחים עד שמגיעים האורחים.