כדאי לקרוא בבלוגיה 1.7.10

../images/Emo41.gifבלוג המעריצים הרישמי לבלוגר אגוז צרפתי../images/Emo41.gif

בלוג המעריצים של הבלוגר אזוג צרפתי.. כידוע הבלוג שלו הוא בין המעניינים היום בתפוז שמביא מלא ספוליירים לתוכנית הכי שוות על המסך, לדוגמא: הישרדות וכוכב נולד. הבלוג יסקר את הבלוג של אגוז צרםתי.. יבדוק את מדד הכניסות לבלוג.. יגיב על הרשומות המתפרסמות ויציג את כל הכתבות על הבלוג מהאיטרנט ומהעיתונות.. לצפייה בבלוג היכנסו לכאן- http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=tsrpaty ולבלוג של המלךך- אגוז צרפתי- http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=egoz1 בתודה- טל

wranger

New member
ובקרוב - בלוג למעריצי בלוג המעריצים של אגוז!

וקצת אחר כך, בלוג למעריצי-מעריצי בלוג המעריצים של אגוז צרפתי! (אבל זהו, כי בלוג למעריצים של מעריצי-מעריצי בלוג המעריצים של אגוז צרפתי זה כבר קצת מוגזם.
)

אל דאגה

מהיכרות שלי עם טל, עוד חודש זה יורד מהפרק. זו הפעם ה-124 שזאתי פותחת וסוגרת את הבלוג שלה.

פנומן 72

New member
WTF איז אגוז צרפתי ?

האם מדובר בעבריין שהוחתם ע"י הפקת הישרדות לא להדליף מידע והוא מדליף חופשי ? או שאולי הוא לא הוחתם אלא סתם מדובר בעאלק עיתונאי קטן שמקושר למישהו מההפקה של הישרדות וזה מוסר לו מידע והוא מפרסם ? ואם את חשה צורך עז להעריץ אותו כנראה שחיים אין לך.

דברר ראשון..

כשפתחתי בלוג מעריצים לעומרי חיון לא היו תגובות כאלהה דבר שני אני כן מעריצה עם אגוז צרפתי גם עם הוא מההפקה של כל זה וגם עם הוא עבריין סבבה? ואתה לא תומר לי שאין לי חיים , עלוב!!

פנומן 72

New member
קחי רגע פאוזה (או פוסה כמו שאת אומרת)

זה לא נראה לך פאתטי שאת עסוקה בלהעריץ אחרים ? אם היית אומרת שאת מעריצה את כלת פרס נובל עדה יונת - הייתי מוריד את הכובע. אם היית אומרת שאת מעריצה את נתן זהבי, יאיר לפיד, מנחם בגין - או סתם אנשים שעשו משהו בחיים, הייתי אומר לך מברוק לכי על זה. אבל שימי לב - את מעריצה אדם שברור לנו שזה כלל לא שמו, או במילים אחרות את מעריצה אדם אלמוני שאין לך מושג מי הוא, ומן העבר השני את מעריצה ילד בן 19 שלא עשה כלום אבל כלום בחיים שלו. אם אלה האלילים שלך, אנשים שאת לוקחת מהם דוגמא לעתיד, אני יכול להבין את אלה שאומרים שהנוער שלנו על הפנים.

אם יש עין הרע

אז פתחת על עומרי לא עין אחת, אלא 1000. בין אם אתה מודע לזה, ובין לא - זה כבר עבר ממזמן את גבול הטעם הטוב. בבקשה מספיק.

פנומן 72

New member
טעות קריטית

עין הרע היא אנרגיה שלילית הנובעת מקינאה. ואני רחוק מאוד מלקנא בו. אחרים יכולים לעשות לו עין הרע וגם שלא במודע - למשל ... מעריצים...

למעלה