כדאי לקרוא בבלוגיה 10.2.2010

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 10.2.2010 ../images/Emo48.gif

גוגל את העיתונאים החשובים אספה ושירות חדש בפניהם חשפה ברשתות החברתיות היא מנסה להתגרות טוב, זו לפחות השאיפה

חדשוטק

New member
הטכנובלוג היומי

יום מעניין זה היה: תגובת מייקרוסופט לפרשיית הסוללות שנחשפה כאן שלשום: המשתמשים סתם ממהרים להאשים; נוקיה מציגה: הלהיט החדש במשחקים הסלולאריים - מירוץ מכוניות על מפת העולם; חשיפת בכורה: גוגל הציגה הלילה שירות רשת חברתית לג'ימייל. בואו לקרוא כל מה שצריך לדעת על "באזז";

wranger

New member
מעניין../images/Emo45.gif

רשומה נאה, שמביאה נקודות בעד ונגד. ואני בכלל לא ידעתי שכל שנה בוחרים פרזנטור אחר... ואמנם מתחיל לעייף אותי לקרוא בכל בוקר על סלב חדש שחייבים להעיף מהקמפיין החדש שהוא חתם עליו בגלל שהוא לא שירת בצבא, אבל זה היה ויישאר נושא רלוונטי. פעם בר רפאלי, פעם מייקל לואיס... |מצקצק|

sick of it

New member
כן,

כנראה שלא משנה מה יהיה, הנושא הזה הפך לשיגרה. הפרזנטוריות האחרונות (כפי שידוע לי...) היו אגם רודברג ועדי הימלבלוי.

חמלה וסליחה

טוב, הפנטזיה שלי (שעליה כתבתי בשרשור הקיטורים האחרון, כתגובה, בקשר לפרסום רשומות בעמוד הראשי) התגשמה הרבה יותר מהר ממה שחשבתי. חייבת להודות שזה אפילו מפחיד
בכל אופן בעקבות זאת כתבתי רשומה נוספת על חמלה וסליחה. (החלטתי לפרסם אותה כאן כי אחרי מאות צפיות ולא מעט תגובות על הרשומה הקודמת שהגיעה לראשי, חשוב לי שגם את הרשומה הזאת אנשים יקראו).

אסופת פרסומות ליום האם. אה, המשפחה. אה...

רק בארץ הקודש חוגגים את יום המשפחה, ולא מפרסמים מי יודע מה. מזל שבשאר העולם, איפה שחוגגים את יום האם או יום האב, יש לא מעט פרסומות שקשורות לחום אמהי או לאבהות גברית. לרגל יום המשפחה שיחול ביום ראשון הקרוב, ה-14 בפברואר, השבוע בבלוג הפרסומות ללא-פרסומאים "יופי, לתלות!" - אוסף פרסומות לאמא, קצת פרסומות לאבא, וגם: איך אפשר בלי כמה מילים על הסופרבול האחרון, ואחת מהפרסומות החביבות ששודרו בו - הפרסומת הראשונה אי פעם של גוגל.

motior

Member
פרפר ופרח

עננת מציגה לנו היום תמונות מקסימות של פרפר ופרח איזה ומהיכן? כדאי להיכנס לבלוג כדי לבדוק...

למעלה