כדאי לקרוא בבלוגיה 10.2.2010

זריחה בים-שיר השראה חדש

בס"ד אחר צהריים טובים ונעימים תארו לעצמכם בוקר באזור נופש כשהשמש זורחת באזור החוף עדיין שקט בחוץ וטיפה קריר, אך השמש את הלב מחממת כשרואים אותה כמובן להיזהר לא להסתכל על השמש, מקבלים את הבוקר בשמחה בעיקר שזוגות נחמד יושבים בחוף וצופים במחזה הנהדר מוזמנים להיכנס ולקרוא את הרשומה:זריחה בים

הסבר

זה חייב להיות הדדי - לא יתכן שאני אצור תכנים ורווחים עבור האתר, אבל לא תהיה לי אפשרות להגיב בבלוג שלי. יש מערכות בלוגים אחרות ולא פחות מתקדמות מהבלוגיה בתפוז.

Ronit FL

New member
ההדדיות היחידה שתקבל כאן

או ההדדיות שכל אחד מאיתנו כאן מקבל כאן, היא מהאנשים שמתחברים איתך. שקוראים אותך, שמגיבים אליך. לא נראה לי שלמישהו משנה שאתה מגיב בניק דומה לזה החסום.

ברוך שפטרנו ...!

מרוב תלונות כבר לא רואים את הבלוגיה, מרוב קיטורים כבר אין משקל למילים שלך, ומרוב איומים לאף אחד לא באמת איכפת... בהצלחה בהמשך. אנחנו בוחרים להישאר.

השמחה מוקדמת...

כי כאמור אני נשאר כאן. השינוי היחיד הוא שהרשומות הבאות שלי יופיעו במקום אחר. נצטרך להמשיך לחיות כאן יחדיו

פנומן 72

New member
תגובה גועלית

וכבר אמר החכם באדם, שלמה המלך, כפרה עליו נשמה: "בִּנְפֹל אוֹיִבְיךָ אַל תִּשְׂמָח וּבִכָּשְׁלוֹ אַל יָגֵל לִבֶּךָ" (משלי כד יז). ושנו חכמינו זכרם לברכה: "סייג לחוכמה שתיקה". ואת כשלת בשניהם.

matanot10

New member
בואו לראות את כנס פמפרס המושקע

אודה לכם אם תכנסו ללינק שלי ,אני משתתפת בתחרות פמפרס חינם לשנה,כל הקלקה עוזרת,בבלוג תוכלו לראות סרטון מהארוע המושקע שתפוז ארגנו לנו,ובין היתר בבלוג שלי יש המון מבצעים,דוגמיות,קופונים שווים ועוד... תודה! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3397

למעלה