כדאי לקרוא בבלוגיה 11/11

לשונאי10

New member
היית רוצה? זו המחמאה הכי יפה שקיבלתי

אבל איני נוהג "לגנוב" נשים מבעליהן.
תודה רבה לך, ירושלמית!

לשונאי10

New member
ובעברית? (ואיני מתכוון לתרגום...)

יש ביטויים יפים בעברית גם לצחוק והומור, לא חייבים להיזקק לאנגלית, ממש לא.

לשונאי10

New member
מה רע בעברית?

וזה לא ככה מעכשיו, זה ככה כבר שנים, מאז שאני זוכר את עצמי.

DAN1EL

New member
אבל אתה זה אתה. ../images/Emo97.gif

כלומר - אתה צריך לסבול את עצמך, מה לעשות. למה אנחנו אשמים?
ושימוש באנגלית לא בהכרח מצביע על אי ידיעת השפה העברית. לעומת זאת, ובלי שום קשר הכרחי לכך, טרוריזם כללי (או שאולי אתה מעדיף "השלטת טרור/מורא/אימה"?) כלפי כל מי שמשתמש במונחים לועזיים או בשפה זרה שהיא לא עברית, מעיד על טרחנות, קטנוניות וכוחניות מגוחכת.

לשונאי10

New member
טרוריזם כללי?! על מה אתה מדבר?!

אני פשוט רוצה להבין דברים, ואני מבין בעברית, מה לעשות. לא מסכים אתך ששימוש מוגבר בלעז אינו מעיד בהכרח על דילול לשוני בעברית. אתה מוזמן לקרוא את זה.

DAN1EL

New member
לא משנה, זה לא המקום לכך. ../images/Emo97.gif

תפנה אלי במסרים אם אתה רוצה להבין למה אני מוצא את ההתנהגות שלך כשתלטנית עד כדי טרוריסטית בכל הנוגע לשפה העברית, למרות שאני בספק אם אתה באמת לא מבין.

Purple Mushroom

New member
לפעמים החיים יכולים להיות מעניינים 2 !

אני איטי
מאוד. ב 25.10.2009 יום ראשון,התקיים אירוע-מפגש תפוז
רשמי ה-4 במספר לשנת 2009. ביום שלאחר מכן,בשני,כתבתי כמה מילים במחברת. לקח לי (עם הפסקות), לכתוב בבלוג ולפרסם, רק שבועיים אחר-כך (בן-אדם עסוק,או אם סדר עדיפויות שונה) בבלוג שלי, ב 9.11.2009. ומפרסם בסוף בפורום הבלוגיה רק היום,יומיים אחר-כך. תוך כדי אזכור מפגש בלוגרים מהבלוגיה לא רשמי, שהיה ב 18.10.2007, לפני יותר משנתיים, עם צירוף רשומה שלי מאז. כתבתי ברשומה גם דברים אישיים, כמו מה שרציתי להגיד לבתיה (ולא אמרתי), ומה שרציתי להגיד לנעמה (ולא הצלחתי). כתבתי גם על השיחה שהיתה לי עם בצלאל (קשור לכתיבה בבלוג). ועל טל. ועוד. ... להתראות באירוע הבא, וברשומה הבאה =]
=]

למעלה