אלון באלנבי ../images/Emo203.gif
רשומת סיכום השבוע שלי, שירים ומלל טובים. 4 יו-טיובים: 1. ערב ב' כסלו - ערן צור ( ב8.11.10 היה ערב ב' כסלו
) 2. The fool on the hill - The beatles (אני קצת כמו הטיפש על הגבעה מהשיר של הביטלס) 3. השם של הרשומה, היה לי בראש המון זמן, עד שהשבוע, ביום שלישי, מבית תמי ל מנלימוס ברגל, הלכתי שוב באלנבי, והנושא קפץ לי, שמעתי את השיר הזה , בצומת בין שינקין לאלנבי, מפי מירי אלוני : לשיר עד כלות... והכנסת השיר לפוסט, רשומה שלי, הוציא לי הרבה רגש, ודמעות. ריגש אותי (זה קורה לי לעיתים נדירות שאני כותב). 4. שיר אחרון : Joan Osborne - One Of Us (בתור אחד שבדרך לידיעה שיש אלוהים, אני חושב שהשיר הזה מדבר על האלוהים של החילוניים, והאתאיסטים, ואני מאוד התחברתי אליו כשיצא לאוויר העולם). חוץ ממוסיקה מגוונת. יש בפוסט שלי ובבלוג שלי, המון מלל. בקשה אחרונה, בבקשה להכנס, כי הבלוג שלי בדעיכה, יש לי 42 מנויים, אבל חצי מהם בכלל לא נכנסים לצפות ולקרוא. הבלוג שלי בדעיכה, ואני בטוח שיש כאן יותר מ42 צופים שיכולים להכנס. (הרשומה הקודמת, אחרי שבוע, היא רק עם פחות מ30 צופים בשבוע. ) אני חושב שהבלוג שלי, אחרי שיווק מאסיבי, הוא הבלוג הכי מעניין שעוד לא קראתם

שבוע טוב, ולילה טוב, תשמרו על עצמכם, ונתראה אולי במפגש 7 שנים לבלוג שאני מארגן בתל אביב, בחמישי הבא הבא, לקראת סוף החודש

אלון
=] ...