כדאי לקרוא בבלוגיה, 12/5/10

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 12/5/10../images/Emo141.gif

ברכות להפועל תל אביב, ברכות לדפנה וגיא. בואו, תקראו משהו.

bob68

New member
"הבית התאילנדי" – סין סין תאילנד תאילנד

בויקציטוט ראיתי את המשפט התאי הבא : Kwam pa-ya-yam yoo tee nhai, kwam sum-red yoo tee nun בתרגום חופשי - Where there is a will, there is a way כלומר – תנסה את הכי טוב שלך ויש סיכוי להצליח. במסעדת "הבית התאילנדי" עושים את המקסימום בכדי להגיש אוכל שהוא הכי דומה לארץ המקור ונראה כי מזה מספר שנים הקהל מגיע מצביע ברגליים ומגיע. על חוויותיי מהמסעדה בבלוג : בוב ממשיך במסע

היה שלום, וופר, ותודה על הפרסומות

לפני כמה ימים הוכרז שברגר קינג עוזבת את ישראל, וזה יופי של תירוץ כדי להקדיש את הרשומה השבועית בבלוג הפרסומות ללא-פרסומאים לסיקור כמה פרסומות מעניינות של ברגר קינג ברחבי העולם – מה משותף לרונלד מקדונלד, פרדי קרוגר והבחור שבתמונה? איך חגגו בברגר קינג ביפן את השקת "חלונות 7"? ומה התשובה למבחן הטעימה חובק העולם שיזמה ברגר קינג במקומות שרגל המבורגר לא דרכה בהם מעולם? רשומה שלא מומלץ לקרוא כשרעבים: היה שלום, וופר, ותודה על הפרסומות. לא לחובבי המבורגרים בלבד!

אכזריות: גאווה ישראלית ../images/Emo104.gif

"על פי הנתונים של המשרד (החקלאות) ישראל רשאית להתגאות בתנובת הפרה המקומית, המחזיקה בשיא העולמי: 11,653 ק"ג חלב בשנה..." במילים אחרות: מדינת ישראל מתגאה על ניצול של בעלי חיים והפיכתם למכונות שנועדו לשרת את האדם ולתת עוד ועוד חלב מעבר למה שפרה באופן טבעי אמורה לתת. מדינת ישראל מתגאה על תעשייה אשר בדרך אל המשקה הלבן הנכסף, צורבת את עורן של הפרות כדי לחתום עליהן מספר.. (נשמע מוכר מאיפשהו? כן, בדיוק כמו שנהגו לעשות בימים האפלים ההם במחנות הריכוז, לסבינו וסבתותינו), גורמת למחלות הן לפרה והן לאדם אשר שותה את תנובתה, לוקחת מהפרה את צאצאיה ושוחטת אותם (כי אם העגל יינוק, מה יישאר לבני האדם?) ולבסוף שוחטת את הפרה באכזריות כאשר היא כבר לא יכולה להוות את אותה מכונה לייצור חלב. כאשר היא כבר לא רווחית מבחינה כלכלית. זאת הגאווה הישראלית. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1698759

suki da yo

New member
מעניין

אתה משווה בין השואה לתעשיית מוצרי החלב, ואני זו שאין לה כבוד לשואה.

מה הקשר כבוד לשואה?

קודם כל זה לא הוא כתב את הפוסט אלא אני, ולכן אני אגיב. דבר שני מה הקשר של חוסר כבוד לשואה? נכון, האמת לא נעימה. והיא כואבת. ונכון שהורגלת לחשוב שבעלי חיים הם חפצים ולכן להתעלל בבני אדם זה איום ונורא אבל להתעלל בבעלי חיים זה בסדר. לידיעתך, אני בת ונכדה לניצולי שואה. הנושא של השואה כואב לי וקרוב לליבי יותר ממה שאת מתארת לעצמך. וזה שיש לי חמלה גם ליצורים שאינם אנושיים לא אומר כלום לגבי מה שאני חושבת או מרגישה על השואה. אין לי אפשרות כרגע להיכנס לבלוג ולקרוא את התגובות אבל ראיתי את מה שכתבת כאן והייתי חייבת להגיב. למרות שזה בעצם לא משנה. כי אם את מאשימה אותי בזילות השואה רק בגלל שאני חושבת שכל אלימות כלפי כל יצור היא נוראה אז באמת שאין לי יותר מה להגיד לך.. רק שאת לא חייבת לקרוא את האמת אם היא לא נעימה לך.

suki da yo

New member
האמת נטע

שזה בכלל לא כוון אליך, אלא לתושב חוץ. לא קראתי את הפוסט, ולמרות שאני לא צמחונית ולא טבעונית ולא מסכימה איתך, אין לי בעיה עם מה שאמרת, רק עם הצביעות של תושב חוץ. מסתבר שלהשוות בין תעשיית החלב לשואה זה בסדר, אבל לא להגיד שגזענות היא גזענות. מילא. אל תעלבי, כאמור, זה לא כוון אליך.

איפה אני אמרתי שגזענות זה לא גזענות?

ואנחנו יודעים שכל המטרה שלך זה "להחזיר" לי על התלונה שהתלוננתי עלייך ביום השואה, כי כל שנה את מפרסמת רשומה אנטישמית בערב יום השואה ומקדמים אותה.

פנומן 72

New member
חבל שאני דיסלקט ראייתי

אני לא יכול לקרוא פונט כזה קטן. מקווה שבעלת הבלוג תסדר את הפונט כמו שצריך.

Oblivia

New member
או שתגדיל ../images/Emo24.gif

את המסך באמצעות קונטרול פלוס

למעלה