כדאי לקרוא בבלוגיה, 12/5/10

דרך נוחה ועדיפה להתעדכן

לכל בלוג (וכמעט לכל אתר שמתעדכן) יש כתובת RSS, אתה נרשם לכתובת הזאת ומקבל עדכונים כל פעם שמופיע תוכן חדש. RSS זה פורמט שמשמש להתעדכנות הזאת. ממליץ לך להתחיל עם google reader, אם יש לך חשבון בגוגל אז יש לך גם את גוגל רידר. תוסיף שם כמה בלוגים ואתרים שאתה רוצה להתעדכן מהם ותראה איך זה עובד. יש לזה יותר יתרונות מלהתעדכן במייל כי אתה יכול לראות את כל הרשומות הקודמות, לעשות חיפושים, לסמן לך רשומות שאתה רוצה לחזור אליהן, לשתף את מה שאתה קורא עם אחרים ועוד.

פנומן 72

New member
פאק ! זה לא הבלוג שלך ../images/Emo163.gif

אני רואה בזמן האחרון אתה מרבה להמליץ על אחרים. סחתיקה...

שירה ללא מילים(זוג חמוד רוקד וממלל במחשבתו)

בס"ד אח"צ נפלאים שיר חדש נולד אחה"צ מהשראה חדשה כמה חמוד הרגע שהזוגות רוקדים בשקט בלי לומר מילה וקוראים מחשבותיהם בשקט ומתרכזים בריקוד קסום הרגשה כמו גן עדן, שמענו אותם מה אומרים, מוזמנים להיכנס ולקרוא שירה ללא מילים

hillelo

New member
קומיקס ליום ירושלים

למה שר לכבוד ירושלים בהומוריסטיקס בכתובת הנלוות...

2herzel

New member
תקווה הגדולה

אני מפנה אותכם לבלוג שלי שבו אני כותב על ההתמודדות שלי עם מחלת הסרטן שהכתה בי ללא התרעה וללא התראה כשם שרעידת אדמה מכה בעוצמות שרק הטבע יודע לייצר ותשאלו ובצדק מה המיוחד בזה אני הרי לא היחידי שחליתי במחלה זו וכותב הסיבה שאני מפנה אותכם לבלוג שלי היא השתתפותי בטיפול מחקרי לסרטן במערכת העיכול ואם זה יועיל או יתן אפילו רק לאחד פתח לריפוי מחלתו או כל מידע שיועיל לו עשיתי בזה מצווה גדולה כל אחד יכול להגיב כראות עיניו וכישרון כתיבתו הקישור לבלוג שלי הוא blog.tapuz.co.il/4herzel

למעלה