כדאי לקרוא בבלוגיה 13.10.2009

גאמי

New member
../images/Emo68.gifכשהתפלחנו לשירותי גברים...

...היא האמצעית שלי, נעמדה מול משתנה אחת כזו (לאחר שגילינו איפה אנחנו) ואמרה לי: "אמא, זה לא פייר שרק בשירותים של הבנים יש כאלו כיורים". חוויית נשים בשירותי גברים.

mraboy

New member
איך הפכתי ל"פועל לשכה"

זה התחיל במכתב מאת הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ובו התבשרנו כי משפחתנו נבחרה להשתתף השנה בסקר "הוצאות והכנסות משק הבית". במכתב נאמר כי ההשתתפות הינה חובה על פי חוק . האם אפשר להכריח מישהו לפרט מה קנה, היכן קנה כמה ולמה? ממתי חייב האזרח להרשות לנציג השלטון לתחוב את אפו לתוך המקרר הביתי ?

למשל למצוא את החצי השני

בס"ד חדשוטק הנה רשומה מענינת על מי שעדיין לא מצא את אהבתו קריאה נעימה איפה החצי השני?

perhay

New member
מאד ממליצה על רשומה חשובה זאת!

שמקיפה את הנושא זה של גירוש ילדי העובדים הזרים שאינו יורד מן הכותרות ואפילו תופס תאוצה. כפי ששומעים, קוראים וצופים, הנושא מעורר הדים בקרב אנשי חינוך וסתם אזרחים מן השורה. גם הקשישים, שעברו על בשרם גירושים בימים אפלים באירופה, מביעים הזדהותם עם הילדים והוריהם. תדמיתנו המוסרית והערכית עומדת כאן למבחן. כדאי לקרוא גם את התגובות לרשומה,כי יש מי שחושב קצת אחרת מכותבת הרשומה.

Purple Mushroom

New member
רשומה מעניינת שלי : ../images/Emo242.gif :

רשומה עם הקדמה : אז יש לי כבר בראש ובחיים עוד רעיון ל-2 רשומות עתידיות: אחת ל 19.10.2009, סיפור מתקופת ה 19.10.1994. ואחת (אם לא אאבד יותר מידי את המומנטום השבוע) : על אירוע סופר מיוחד, שקרה ביום ראשון האחרון בלילה בבארבי תל-אביב (שמעתי שכתבו על זה בעיתון היום) ערב פתוח סגור. ( הפעם מתוך הקהילה, אני לא מייצג את התקשורת). (כתבתי על משהו אחר הערב- משהו אישי בידיוני מהחיים)

למעלה