כדאי לקרוא בבלוגיה, 14/10/10

שמים1

New member
זאבים בשלג - ספרה של אורלי קרוס וינר - המלצה

המלצה חמה לספרה של סופרת שהתעלתה על עצמה בספר הזה .

../images/Emo41.gifהיי, יש לי שאלה, מקווה שזה בסדר לשרשר לכאן

בלילה היה בעמוד הבית הפנייה לפוסט באיזה בלוג שמאוד רציתי לקרוא ולא הספקתי... אני מנסה למצוא את הבלוג אולם ללא הצלחה מה שאני זוכרת שהניק של כותב הבלוג נקרא משהו כמו שלם למחצה או משהו כזה....וזה היה פוסט על דייטים נדמה לי.. אולי מישהו קרא או נתקל בזה ויוכל לתת לי קישור בבקשה? תודה רבה

מממאיה35

New member
../images/Emo142.gif אני אחראית ../images/Emo142.gif

אני לא יודעת כמה מכם מתחברים לגישה שאנחנו אחראים על המציאות שלנו, שאנחנו יוצרים את המציאות שלנו ויכולים בכל רגע נתון לשנות את המציאות שלנו. זה מתחיל ב-איך שאנחנו מרגישים, חושבים ו/או פועלים, זה ממשיך ב-איך שאנחנו מגיבים, ומסתיים ב-איך ובמה שאנחנו מושכים (ממגנטים) לעצמנו לחיים. אז מה אנחנו יכולים כבר לעשות?
פרטים ברשומה. ~קריאה מהנה!~

יש אלוהים או אין?

אומרים שאם היה אלוהים לא היה רוע בעולם האם זה נכון? כנסו ותקראו.....ותחשבו על זה יום מקסים מוזהבת

ע מיש

New member
ואם זה היה קורה לכורה סיני?

אילו הייתי כורה סיני שנלכד במכרה הייתי יודע שלאף אחד לא אכפת ממני, לא בסין ולא בעולם, ושבמקום לשבת ולחכות שיצילו אותי עדיף לי לנסות ולחפור לצד השני של כדור הארץ, לצאת בישראל ליד איזה אתר בניה בראשון לציון ולהרויח קצת דולרים

הביקוש לאהבה לא מסתיים אף פעם..../images/Emo23.gif

"אני נמצאת במצב שבו הרבה זמן כבר לא הייתי. רווקוּת. לבד. אפשר גם לקרוא לזה לבד. כל הנושא הזה שברירי, למילה רווקוּת יש גם קונוטציה של חגיגה, וכשמכניסים את המילה "לבד" לכל העניין הזה, פתאום חושבים על זה בצורה קצת יותר כבדה, היי, אני לבד!:| ובעצם, מה כל כך רע בזה?.." קישור לרשומה

למעלה