כדאי לקרוא בבלוגיה, 15/11/10

זה מזכיר את הצילומים בספרייה

ממש נורא. ככה נשים בעירום נמרחות על ספרים בספרייה מכובדת.

dafna345

New member
עוגת מוס שוקולד חגיגית../images/Emo211.gif

עוגה טעימה ומשובחת עם תחתית של בראוניז ושכבה של מוס שוקולד עשיר ואיכותי לא לבעלי לב חלש....
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1837200&r=1

מקמרפי

New member
ורק שאלה אחת שלא מצאתי את התשובה לה בעריכה

איך אני משנה סדר של רשומות המופיעות בבלוג בעמ' הראשון ובכלל? מחליף בין רשומות? תודה מראש.

Bezalel P

New member
סדר הרשומות

זה אמנם קשור יותר לפורום התמיכה הטכנית (שים לב בעתיד) אבל כבר שאלת אז - הדרך היחידה לשנות את סדר הרשומות בעמוד הבלג היא ע"י ביטול פרסום ופרסום מחדש של רשומות. כאשר מפרסמים רשומה מחדש היא מקבלת תאריך פרסום עדכני ועוברת לראש העמוד.

Ronit FL

New member
מרגיש רדוף?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא יכולה להרגע מהתגובה הזו שלך...

just GL

New member
../images/Emo31.gif

פרצוף אמיתי.... איזה פרצוף אמיתי בדיוק? בעצם, אתה צודק. מנהל פורום שמנסה לשמור את הפורום שלו שקט, ענייני ונעים- איפה נשמע כדבר הזה?! הייתי רוצה לומר בבטחה כי היבבנות הזו לא מקדמת אף אחד לשום מקום, אבל בפועל הוכחת והוכיחו עוד אחרים שהיא דווקא כן- וככל שהיבבה יותר צורמנית, יותר מתמשכת ויותר כפייתית ככה הנהלת תפוז חוששת יותר שזה יצייר אותם באופן רע אם הם יגיבו אליה באופן הראוי- וככה הם יותר מתכופפים, גם כשזה גובל בפלילי וגם כשזה פוגע בשאר הבלוגרים, שלא לומר הגולשים. אז אני מניחה שכל מה שיש לי באמת לומר לך זה- חזק ואמץ! מצאת את הדרך לגרום לתפוז לרקוד לצלילי החליל שלך. אין צורך בתוכן, או כשרון- רק בייללנות, אובססיביות ותיאוריות קונפירציה. אני, אגב, לא קראתי את הרשומה שהזכרת פה- לא מטעמי ביקורת אלא מטעמי חוסר עניין בדברים צהובים, איני יודעת אם היא קודמה בצדק או שלא- כל מה שאני יכולה לומר ללא צל של ספק זה שברור לי למה מנהל פורום יחסום מישהו שמעליב גולשים אחרים. כן... גם אם בסופו של עניין זה נגמר בחיוך מאולץ. עוד אומר שיש לא מעט פורומים מזעזעים בתפוז, עם מנהלים ביזיוניים ואפילו כמה עם תקנון שאני בטוחה שיש בו טעם לפגם- הפורום הזה, ספציפית, מתנהל לרוב על מי מנוחות- למרות הנושא הטעון וגולשים כמוך.

למעלה