כדאי לקרוא בבלוגיה, 15/11/10

../images/Emo31.gif

לא. אבל מנהל פורום שמוחק הודעה פוגענית רק יומיים אחרי שהיא הייתה בפורום, ורק אחרי שהערתי לו על קיומה, ובכל זאת לא מביע אפילו רבע התנצלות על הפישול הרציני הזה-הוא מנהל מאד בעיתי. (וכמובן יש לציין שהודעה הרבה הרבה פחות פוגענית שאני כתבתי זכתה להמחק תוך שעות ספורות, אפילו שהאדם אליו כתבתי את הדברים הגיב בהומור, כפי שהתבקש) ומנהל שגולשים שוב ושוב מעירים על הקפדנות והפלצנות הבלתי נסלחים שלו -הוא מנהל בעייתי. ממש לא אכפת לי איזה רשומה כן קראת ואיזה לא. ואני מסכים שיש עוד כמה פורומים בניהול מזוויע. אבל לא נתקלתי בהרבה כאלה. והניהול הגרוע פה מצטיין.

wranger

New member
נא להמשיך את הדיון במקומות אחרים.

כפי שכתוב ברשומה שלך, וכפי שאני חוזר ומעיר מדי פעם, אין זה נהוג לדון בהתנהלות מנהל פורום על גבי הפורום אותו הוא מנהל. הצינורות המקובלים הם פורום תפוז משוב, מסר לכינוי הנהלת הפורומים, או אם מישהו חפץ להשתמש בבלוג שלו כבמה - לבריאות.

השאלה היא למה לקח כ"כ הרבה זמן למחוק

את ההודעה הזאת של נטע, ואילו הודעה אחרת שלי מאותה סוגיה, מחקתם תוך שעות ספורות

wranger

New member
השאלה היא אחרת, לדעתי:

למה בכלל צריכות להימחק הודעות מהפורום, אחרי כל ההסברים, הבקשות, המסרים, כללי הפורום, כללי השרשור הנכון וכללי התנהגות בסיסיים הנובעים מנימוס אלמנטרי. אז הנה, עוד פעם: נא להמשיך את הדיון במקומות אחרים. הודעות נוספות תימחקנה.

yaakii

New member
אני דווקא מזדהה עם חלק מהדברים.

לא פעם יש כאן הקפדה יתרה מצד ההנהלה.

לשונאי10

New member
בגרות בשקל

רמת החינוך בארץ ירדה פלאים, אלימות תופסת מקום של כבוד אצל הנוער, וההשכלה נשרכת הרחק מאחור. האם בזמנים כאלה יש עדיין מקום לבחינות הבגרות?

כשראש העיר ירושלים משחק בביטון

אתר קטן ומפתיע בשולי אחד המקומות המוכרים בירושלים.

wranger

New member
איצטרובל

ביום שישי אחר הצהריים לקחתי את יהונתן לטייל בגינה סמוכה. היו שם הרבה ילדים, כמה אנשים עם כלבים, וגם, כמובן, מתקני שעשועים צבעוניים ומפתים. אבל הוא התעניין רק בדברים מוזרים שהתגלגלו על הקרקע: איצטרובלים.

mraboy

New member
עדכון: התחקירים באמת היו מתוזמרים

במאבק בין שר הביטחון לבין הרמטכ"ל הכול מותר והכול הולך. עכשיו באפנה תחקירים עיתונאיים. האם הם מתוזמרים ומוכוונים? עכשיו מתברר כי סימן השאלה יכול לרדת,כי אכן היה אינטרסנט שמסר חמרים.

mayane21

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif כדאי לקרוא בבלוגיה- 16/11/2010 ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

mayane21

New member
סקירה- מוצרי ביוטיקייר ../images/Emo140.gif

מוצרי איפור וטיפוח מפנקים, כיפיים ובמחירים שווים לכל כיס !
http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=mayane&EntryId=1832956&passok=yes

פנומן 72

New member
את עלולה למצוא מתנקש על סף דלתך

זו הפרת אמנת ז'נבה. אסור להעלות פתיח ליום מסוים בטרם הגיע שעתו. מה שעשית הוא חמור מאוד ! מאוד

למעלה