כדאי לקרוא בבלוגיה 15/7/10

כדאי לקרוא בבלוגיה 15/7/10

בס"ד לילה טוב הצפייה בטלויזיה מעוררת הרבה בעיות לא פשוטות בעיקר עם ילדים, להסתיר מהם את האלימות, הפשיעה ואת קול הקלקולים האפשריים שיש במסך הטלויזיה, וכשהמסרים התקשורתיים שלילים אז ההשפעה שלילית ויש הרבה מאוד דוגמאות, וחשוב להבין שעל ילד זה עלול להשפיע מה הוא רואה בין טוב לבין רע כל הנושא ברשומה שלפניכם השפעת הצפייה בטלויזיה

parparlive

New member
"מחשבות אחרות"

על המתנה האחרת, המיוחדת שקיבלתי http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1748130&r=1
ית

לשונאי10

New member
ואני מכיר בני 25 ואף יותר

שטרם יצאו עם בחורה. אז מצבך מצוין מהבחינה הזאת... אגב, לאהבנתי איך חוסר ניסיון יכול להרגיש... ("אני יודע על בשרי שחוסר נסיון זוגי מרגיש לא-טבעי בגיל הזה."), מה, הוא בן אדם? - חוסר ניסיון נראֶה לא טבעי/הוא דבר לא טבעי אבל לא "מרגיש לא טבעי"). יום טוב!

Reyn

New member
התייחסתי מראש לתגובה שלך בגוף הפוסט ../images/Emo3.gif

לא לכולם זה יוצא בחיים.

זה קשה וכואב ורוצים, אך יש גם בנות דוחות שהם לצערנו דוחות ויש כאלה שדוחות שלא רוצות, וגם פספוס, מספיק עם האדישות לקום ולשים סוף חבל לבזבז את החיים.

יפה שאתה ממליץ כאן, אבל רציתי לדעת

למה אני גם צריכה לקבל מסר באופן אישי. אם ארצה, ארשם לעדכונים, אחרת, אני חושבת שזו חוצפה, ולא רק שזה לא משיג את המטרה שלך שיקראו, ההיפך.

ראי נא,

שליחת מסר היא פגיעה בפרטיות?! וכי היה לי מושג שאת עומדת להיכנס לפורום זה ולקרוא את תגובתי? המסר נשלח לך ולבלוגרים נוספים אשר העלו לאחרונה רשומות בנושא הנדון. האין זה לגיטימי בעינייך? סגנון תגובתי הקודמת נבע אך ורק מחוסר הפרופורציה של תגובתך. חוצפה, וכעת גם פגיעה בפרטיות, תגידי את רצינית? כששמים לך פליירים בתיבת הדואר הביתית, זאת גם חוצפה ופגיעה בפרטיות בעינייך?

המקום של הפורום הזה הוא בדיוק בשביל

להמליץ על רשומות שלך או של אחרים שאתה מעוניין שאחרים יקראו. ולא, זה לא לגיטימי בעיני שכל בלוגר שרואה שכתבתי על נושא שהוא כתב עליו גם, ישלח לי באופן אישי פרסום של הרשומה שלו. אם כל אחד היה נוהג כמוך, תיבות המסרים של כולנו היו מוצפות. ואם אתה באמת מעוניין לדעת מה דעתי על הפליירים בתיבות הדואר, הרי שהם מהווים בעיני בזבוז טהור של נייר. הם מוצאים מהתיבה ישר אל הפח הסמוך (וכך גם הפליירים אצל רוב שכני, כך שכנראה אני לא היחידה בגישה הזו).

למעלה