כדאי לקרוא בבלוגיה 15/7/10

ברשותך נמשיך בדיון...

ראשית, בעניין הפליירים אני מסכים איתך לגמרי, אבל לא זה הנושא. הדבר הוזכר על ידי בהקשר לטענותייך על חוצפה וכו'. ועכשיו שאלה לי אלייך, עם יד על הלב, נניח שהיה מדובר בפוסט הקולע בול לדעתך ושהיה גורם לך להתמוגג מנחת, האם גם אז היית מגיבה כמו שהגבת במקרה דנן? אנא ממך, תעני לי ביושר.

עניתי לך ביושר, כבר קודם (קצת למטה, בתגובה,

להודעתך ועוד משהו לשתיכן...) לא קראתי את הפוסט כך שאין לי מושג אם הוא קולע לטעמי או לא. זו הסיבה שגם כתבתי בהודעה הראשונה שאינך משיג את מטרתך אלא להיפך. אם הייתי רואה את ההמלצה כאן, סביר להניח שהייתי נכנסת לבלוג לקרוא משום שהנושא קרוב לליבי, ואז הייתי מגיבה, או שלא, נרשמת לעדכונים, או שלא. במקרה הזה, מחקתי את המסר מבלי להכנס לקישור אפילו.

האם את מסכימה ש...

הואיל ואני חדש בתחום (פתחתי את הבלוג ב-8.7) אז אפשר לומר שהדבר הלא מקובל שעשיתי (שליחת מסרים) הוא נסלח? במידה ותשובתך חיובית, את מוזמנת להיכנס לבלוג ולקרוא את הרשומה "גלעד שב הביתה". אם תבחרי גם להגיב, זה בכלל ישמח אותי ולא משנה לי האם תגובתך תהיה בעדי או נגדי. תודה וכל טוב לך. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1743173&r=1

wranger

New member
../images/Emo31.gif

מסרים אישיים עם קישור, לבלוגרים שכתבו על נושא דומה לנושא הרשומה שלך? רעיון שיווקי מעניין, אבל נשמע לי טיפה אגרסיבי מדי. אני בטח הייתי פותח את המסר ומיד מוחק אותו מבלי להיכנס בכלל ללינק, אבל עובדה שזה מפריע לחלק מהנמענים עד כדי כך שהם ענו לך - וזו התשובה שבחרת לתת להם?

ועובדה גם שלרוב הנמענים זה לא מפריע -

נהפוך הוא! רבים הודו לי על כך במסר חוזר, גם כאלה שאינם מסכימים עם תוכן דבריי. יתכן בהחלט שמה שעשיתי אינו מקובל אבל מה הקשר לחוצפה ולפגיעה בפרטיות? לא צריך להגזים. באמת שאינני מבין מה הבעיה מבחינתך עם תשובותיי.

wranger

New member
אתה לא נחמד.

זו הבעיה מבחינתי עם התשובות שלך. אני לא מסכים עם כך ששליחת מסרים זו פגיעה בפרטיות, אבל כן חושב שזה יכול להתפרש כסוג של ספאם, ולפיכך כחוצפה. ותהיה אשר תהיה תגובת הנמענים, תשובה כמו "שומו שמיים, איזה אסון נורא, מקווה שתתאוששי מעוגמת הנפש שגרמתי לך" לא נראית לי הגיונית מפיו של בלוגר בן שבוע. עם כל הכבוד, אתה מעיד על עצמך שאתה חדש בתחום, אז קצת יותר ענווה לא הייתה מזיקה פה.

אני כן נחמד ../images/Emo13.gif

ותגובה כזאת מבלוגר ותיק כן הייתה הגיונית בעיניך? מה הקשר בין סגנון התגובה לוותק? הבט, בחרתי לענות בציניות יתר לתגובה שבעיניי היא מוגזמת וחסרת פרופורציה כפי שכבר ציינתי. להסיק מכך שאני לא נחמד - נראה לי קצת מרחיק לכת.

wranger

New member
גם מבלוגר ותיק זו לא תגובה הגיונית

אבל על אחת כמה וכמה מפי השכן החדש בבניין, זה שרק עבר לגור פה.

זכותך לחשוב כך - אני חולק עליך.

בכל מקרה, אם עדיין לא קראת, אתה מוזמן להיכנס לבלוג ולקרוא את הרשומה "גלעד שב הביתה". לך הרי לא שלחתי מסר, אז אני מקווה לפחות שאצלך אני לא "שרוף", חרף תגובה אחת צינית שכתבתי בפורום זה
כל טוב! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1743173&r=1 |סלינק|

dafna345

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי|

גם אני קיבלתי פוסט זה במסר ושאלתי היא למה?? וכמו שכתבת לא רק שאני באופן אישי רחוקה מדעתו אלא הוא כופה אותה עליי...זו באמת חוצפה.

שמעת פעם על צמד המילים-

חוסר פרופורציה? תגידי את בסדר? אני כפיתי עלייך משהו? כשדופקים על דלתך בימי התרמה של איל"ן, למשל, גם אז את חשה שמשהו נכפה עלייך? גם אז מדובר בחוצפה?

לשונאי10

New member
גם אני קיבלתי במסר את רשומתך

והתעלמתי. אח"כ קיבלתי ישירות כתגובה לרשומה שכתבתי על גלעד שליט, אז נכנסתי, נדהמתי ונשבעתי שלא היכנס לבלוג שלך לעולם. ממש לא הולם מה שאתה כותב בבלוג שלך, ציני ומגעיל. רק בריאות! למותר לציין שמחקתי הן את המסר ממך והן את תגובתך בבלוג שלי.

אני משוכנע שתהיה גם מוכן להישבע...

שלא קראת את הערך "עסקת ג'יבריל" בוויקיפדיה ושאינך מודע כלל וכלל להשלכותיה. אני ממליץ לך לקרוא טוב טוב אודות אותה עסקה ולדווח לפורום הנכבד מהן מסקנותיך. הרבה בריאות!

wranger

New member
אין צורך.

זה עדיין פורום הבלוגיה, בו מדברים על בלוגים, ולא פורום חילופי שבויים.

ועוד משהו לשתיכן...

ברור לי שאם הפוסט היה קולע לטעמכן אזי לא היה מדובר בחוצפה ובפגיעה בפרטיות.

פנומן 72

New member
אני כבר מרגיש דחוי שלא קיבלתי ממך מסר ../images/Emo7.gif

כולם קיבלו ורק אני לא ....
ושלא תחשוב על זה אפילו
לי דווקא אין בעיה עם שיטת השיווק הזו וגם לא עם פלאיירים, אבל יש לי אנטי מובהק לאנשים עם כינויים דביליים.

ולי יש אנטי מובהק לאנשים כמוך...

שנדחפים לדיון, כותבים תגובות סרק מתגרות ומחפשים להתקוטט. תמצא לך מישהו אחר להתחכם איתו. איתי אין לך סיכוי - טמבל.

למעלה