כדאי לקרוא בבלוגיה 16/9/10

motior

Member
זכרונות ממלחמת יום כיפור

סיפור מרגש בבלוג של Paila

שון99910

New member
מן הראוי היה שברשומות שאינן פרי עטך

תצייני בגדול מי הוא הכותב. את הרשומה הזו לקחת לך מ"ערכים" מאת הרב וולדמן תני לו את הכבוד המגיע לו וזו לא הרשומה היחידה בימים אלו בה את מעתיקה ונהנית מהתגובות אשר מופנות לאדם אחר. גמר חתימה טובה ולפני שאת מאשימה אחרים באי נתינת כבוד התבונני בעצמך.

אם תסתכל טוב טוב !!!! רשום בכחול!!

בסוף המאמר את שם הרב!!!! אז בבקשה אם אתה צריך משקפיים תשים ואני מצפה להתנצלות!!!

שון99910

New member
את רוצה התנצלות גם על הרשומה על אהבות בתנ"ך

או שתרוצי מהר לרשום.

אתה חוצפן, ומשעם לך בחיים !!אתה רודף

אנשים משיעמום????????!!!!! התוספות היו קימות עם פרסום הרשומות אבל משעמם לך בחיים ומחפש לך את הרוע גועל נפש ואל תיכנס לבלוג שלי אתה לא רצוי!!! ומציעה לך לקנות משקפיים ענקיות!!!!!!!!!!! איש רע ורודף הרי לא תתנצל על טעות, תאשים במשהו אחר בגלל זה עולמנו נראה ככה, בגלל אנשים כמותך ועוד יום לפני כיפור, למרות שאני לא דתיה, אך מה שחשוב היחסים בין אדם לחברו ואם אתה אדם דתי שנה תצום ועל מעשיך לא תכופר ובכל זאת שנה טובה ומאחלת לך להיות בן אדם ולהפסיק לרדוף, להפסיק להיות רע, להפסיק להציק!!

דרך ארץ ומעט תרבות לא תזיק לך

אני לא יודעת מי אתה, ולא יודעת למה אתה רודף אחריי? קצת תרבות ודרך ארץ לא תזיק לך גם אם אתה צודק, ואתה לא צודק!! אומרים זאת במסר אישי מבלי להעליב ולפגוע ......התנהגות דוחה ולא מקובלת אבל אתה כנראה אוהב לעשות פרובקציות לצעוק בקולי קולות כמו איזה אווז אבוד "תראו" אותי זו לא התנהגות, ואם כבר כנס לכל הבלוגים ואז תראה את העתקות ואת אי מתן הקרדיט, אך משום מה אתה נופל עליי על אל עוול בכפי!!! שנה טובה, ומאחלת לך דרך ארץ ותרבות כי גם אם יש מה לומר, יש דרך לומר זאת מוזהבת

למעלה