מה? אדון טל, אל תחשוב שבגלל שהאינטרנט עובד לי לא טוב אשם אני עצמי באיחור האופנתי או במצב הרוח הרקוב ועכשיו, לעניין (ובאמת שניסיתי להתחיל בחצות, אבל ההוא עם ההורדות פשוט דפק לי הכל. נשמור את החמשיר למחר): מייקרוסופט מדהימה את העולם בהדגמה של שידור וידאו חי על גבי מפה תלת-ממדית (חייבים לראות כדי להבין); כך נראה העתיד: מערכות ההפעלה הסלולאריות החדשות שלעומתן האייפון כבר לא כ"כ מגניב; "פרסומת? יש כרטיס מועדון?" - באנגליה החלה יאהו להציג פרסומות לפי רכישות בכרטיס אשראי-מועדון פופלארי. איך יכול להיות שהציבור בעד התוכנית?
דרך איזה לוח מודעות אינטרנטי אקנה את הרהיט המשומש הבא שלי, יד2 או winwin? מה eBay חושבת על הרכב שחונה מתחת לבית שלי? מה הדרך הטובה ביותר למחזר ספרים בסינגפור, ומה לעזאזל עושים הבגדים הישנים שלכם בארון בזמן שאתם לא מסתכלים? השבוע ב"יופי, לתלות!", בלוג הפרסומות ללא-פרסומאים: פרסומות בענייני חנויות ואתרי יד שניה. הכינו את הPayPal והקליקו כאן.
שיר חדש נולד הלילה ברוך השם מהשראת התמונה שפרסמה מוזהבת מעמיתתנו לבלוגיה עוד לא ניסן אך שדותנו מקושטים בפריחה נהדרת רוצים להיכנס כעת לאוירה לתוך: הפריחה האביבית המתחדשת מנוחה נעימה וחלומות פז, בוקר טוב לאורחים מאוסטרליה.