כדאי לקרוא בבלוגיה, 17-02-10

ira m

New member
טוב, אז אולי אני טועה../images/Emo4.gif

אבל כפי שאמרתי יצא לך מהמם ואני בטוחה שטעים

keshet zeevy

New member
השנה התנדבתם?

זה מאוד פשוט! כמה שעות שלכן עושות אנשים אחרים מאוד מאושרים! כתבתי על כך בבלוג שלי ואשמח אם תקראו. אם מישהו יושפע מזה- אני עשיתי את שלי! (ההודעה לא נכתבה בשביל "שופוני" או משהו כזה, המטרה היא רק הגדלת החשיפה לעניין ההתנדבות) אני מאוד אשמח אם תוכלו לפרסם את הרשומה בעמוד הבית של הבלוגייה על מנת שאנשים נוספים יחשפו לעניין ההתנדבות. אם כל אחד יטרח לעשות מעשה טוב מדי פעם (במקום רק לצפות באח הגדול... או ברשומות על האח הגדול
) החיים סביבנו יהיו הרבה יותר יפים. תודה ויום נעים!

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אמנם אני לא יכולה כרגע להיכנס לרשומה (כי אני בעבודה... ע"ע שרשור הקיטורים האחרון) אבל ממה שכתבת כאן בהודעה זאת נראית לי באמת רשומה שראויה לקידום.

MRimer

New member
אהבה גנובה

איך אומרים "אהבה" ברומנית? או ליתר דיוק, איך טועים באמירת המילה?

ילדי וראייטי ירושלים מפנקים את ההורים

ילדי גן "ארז" במרכז וראייטי ירושלים התלבטו כיצד יציינו את "יום המשפחה" . כשבועיים לפני המועד צץ הרעיון

yaakii

New member
הרב, אל תגע בי../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1644056 "הרינו להביא בזה לידיעת הציבור כי הרכב מיוחד מטעם פורום "תקנה", עוסק מזה זמן רב בעניינו של הרב מרדכי (מוטי) אלון, בעקבות תלונות שהגיעו אל הפורום אודות מעשים המנוגדים לערכי קדושה ומוסר, ושלצערנו הגדול נמצא שיש בהן ממש." .... ההשלכות של פרשייה כזו עלולות להיות הרות אסון. רב שהיווה דמות סמכותית, דמות מכווינה, דמות אב, רב שייעץ לנוער בנושאים רגישים שלא מצאו מקום אחר להיוועץ לגביהם. אותו רב מתגלה כאדם שניצל, פגע בנער. דווקא בציבור הדתי בו דמות הרב היא דמות המדריכה ב-כ-ל צעד בחיים, מקרה כזה עלול לערער יסודות עצומים. כל נער או נערה המתחנכים על ברכי מחנך/ת או רב/נית כלשהו/י בציבור הדתי עלולים לתהות על כשרותו של אותו אדם, עלולים לאבד את האמון באותו אדם, עלולים לזנוח את כל אמונתם ולפרוק עול מצוות.

brose

New member
סבתא שלי מאוהבת....

בלה", היא אומרת לי "מה את אומרת, כדי לי להיות איתו?" היא שואלת בתמימות ובחיוך מבויש, כאילו היא צריכה להתבייש שהיא מבקשת לעצמה מעט אושר. "סבתא", עניתי "את חייבת לעצמך להיות מאושרת" "לילדים שלך יש מי שישן איתם בלילה, יש מי שיתעורר לידם, ויש מי שינחם אותם כשם עצובים, או אפילו יעשה להם כוס תה כשם חולים, לך אין" "תתחילי לחשוב על עצמך", אני אומרת http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?EntryId=1644047 **תחרות יום השנה לאהבה בבלוגיה

Galel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מאוד אהבתי, ואפילו קראתי את הסדרה מהתחלה!

למעלה