כדאי לקרוא בבלוגיה 17.1.10

wranger

New member
כן, אבל אפשר להקל על העורך למצוא את השיר שלך

צריך להבדיל בין תגית לבול "אומרים שירה" - את התגית את יכולה לכתוב ברשומה עצמה, כדי להקל על העורך להגיע לשיר שכתבת - הרי אם יחפשו את השיר שלך בין שירים אחרים יהיה קל יותר למצוא אותו מאשר אם יחפשו בין שירים וסיפורים ומתכונים וצילומים... ואת הבול העורך הוא זה ששם לך ברשומה, כדי לציין שהשיר שלך הופיע בקוביית "אומרים שירה" שבשער הבלוגיה. אם בעבר קיבלת את הבול בלי שכתבת את התגית - מה טוב. זה אומר שהעורך נתקל במקרה בשיר שלך. אבל אם אפשר להגדיל את הסיכויים, אז למה לא?

yaakii

New member
../images/Emo72.gifאלכוהול שותה לך ת'חיים../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1625040 במידה וחברת קולה הייתה אומרת לכם שאחד מכל 1,000 בקבוקים שהחברה מייצרת מכיל רעל, כך שברגע ששותים את הבקבוק נופלים למשכב-האם מישהו היה מעלה בדעתו לצרוך בקבוקי קולה למרות האזהרה?! מכירת אלכוהול היא מכירת מוות. מוות בצבעים ובטעמים שונים שארוז בתוך בקבוקים ופחיות ונמכר תמורת גרושים.

wranger

New member
../images/Emo45.gifמעניין.

אני לא חושב שזה יעזור במשהו - אלה ששותים יקראו וימשיכו לשתות, אלא שלא שותים יקראו וימשיכו לא לשתות, ועולם כמנהגו ימשיך להסתובב. ועדיין, טוב לקרוא.

yaakii

New member
(הרשומה פחות פונה אל השותים

עצמם, שהם יחליטו לעשות שינוי עצמי, ויותר אל דעת הקהל, בתקווה שתשפיע על החקיקה בנושא)

wranger

New member
קיראו והחכימו מנסיונה המר

האמת שהעובדה שלא כתבת שום דבר בתוכן ההודעה, וכל מה שהיה לי כשהקלקתי על הקישור זה התמונה והכינוי שלך, אז חששתי שקרה משהו לאיזה ילד, אז הוקל לי כשהבנתי שזה "רק" תיק...

../images/Emo13.gif לא התכוונתי

אני עדיין פשוט בשוק מהמקרה. וגם אני אמרתי, מזל שזה נגמר רק בתיק. שמעתי גם סיפור שחטפו לאימא עם שני תאומים שהייתה בדרך לגן תיק מהידיים. אז עדיף כך

Purple Mushroom

New member
אני הגיבור

- רשומה של כמה מילים, והשוואה של 2 סצינות בין גיבור משחק מחשב (משנת 1990) בלונדיני, לבין המציאות התל אביבית שלי ביום חמישי האחרון, ה-14 לחודש ינואר 2010. -בנוסף ישנה בעית תצוגה טכנית בבלוג שלי (שלחתי כבר הודעה לפורום הטכני), שמקווה שאענה עליה, ואפתור אותה איכשהו עד היום בלילה. -בנוסף (נ.ב2) - אני מנסה להשיג את תפוז
בטלפון(ולא מצליח) , בקשר ליום הפתוח ברביעי, כי קראתי שהרשימה נסגרת היום ב 10:00. (אנסה להספיק לעבור לפורום המשוב + מייל להנהלת הפורומים + עוד ניסיונות בטלפון) . יש עוד כ- 30 דקות. קריאה מהנה, ובהצלחה לכולנו :) . בוקר טוב, שבוע טוב , אלון :)
=] ...

מוחמד5

New member
../images/Emo47.gifאי אפשר להיות אדישים

לפי דעתי (אני כבר כמה שנים נמצא בתפוז) נדיר מאוד לקרוא כזה בלוג ולהשאר אדיש ,לא רק בגלל התוכן אלא גם בגלל הקשר המשפחתי הנדיר והיחודי. לראות את האבא תומך בבת שלו ,עושה את אשר בידו בכדי לקדם את האג'נדה שלה . קראתי את שתי התגובות הראשונות לפוסט ולא יכולתי שלא לדמוע. נדיר http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1623518 זאת המלצה שלי.

למעלה