Purple Mushroom
New member
על הסרט:"אוטובוס הלבבות השבורים"-הזמנה לצפיה.
... הזמנה, הלילה , לצפיה בסרט (גם למי שלא נכנס לרשומה), "אוטובוס הלבבות השבורים" עם פסיפס אנושי מזעזע, וגם בהשתתפותי. הודעת פורום 3, הזמנה לראות את הסרט הלילה, ה 18.12.2010, אחרי האח הגדול, ואחרי הסרט,סדרה" פלפלים צהובים", בשעה 23:20 (לפי שעון רם נהרי) כל קשר של תוכן בין מה שהוקלטתי לביני , מקרי לחלוטין, אני לא התסריטאי (רונה סגל) אני לא הבמאי (רם נהרי) אני לא הצלם (עדי משהו), אני רק חומר גלם (שחקן). ואני חושב שגם הקול שלי עובד איכשהו (לא יתכן שהקול שלי כזה, ואם כן, אני יכול להיות קריין). וחוץ מזה יש בסרט את השיר " fade to black של להקת מטאליקה, לכל חובבי הרוק כבד
(הייתי פעם כזה). וחוץ מזה, מציין את תחילת פרוייקט השירים "האני האחר2" של אריאל הורוביץ, ובית ספר רימון. התוצר של שנה"ל אתשקד היה מאוד מוצלח (פרטים בקישור השני שלי בחתימה וגם בבלוג , בפוסט הנוכחי) מקווה שיהיה לי זמן לכתוב ולכתוב, וגם לסכם את השנה המדהימה הזאת. + להתראות במפגש יומולדת 14 לתפוז, בגבעתיים, בשני הבא הבא
אה, נ.ב: מי שנכנס לרשומה שלי או לפורום, אחרי שידור הסרט בטלויזיה, ורוצה לראות: (מה שלא כתבתי ברשומה): ישנה עוד פרמיירה, פתוחה לקהל הרחב, ב 28.1.2011, יום שישי (עדיין לא יודע איזו שעה): בסינימטק תל אביב, שקשורה לעמותת אנוש תל אביב והארצית
צפיה נעימה (בפוסט ובסרט הטלויזיה הלילה
) השחקן והבלוגר: אלון ארד
=] ...
... הזמנה, הלילה , לצפיה בסרט (גם למי שלא נכנס לרשומה), "אוטובוס הלבבות השבורים" עם פסיפס אנושי מזעזע, וגם בהשתתפותי. הודעת פורום 3, הזמנה לראות את הסרט הלילה, ה 18.12.2010, אחרי האח הגדול, ואחרי הסרט,סדרה" פלפלים צהובים", בשעה 23:20 (לפי שעון רם נהרי) כל קשר של תוכן בין מה שהוקלטתי לביני , מקרי לחלוטין, אני לא התסריטאי (רונה סגל) אני לא הבמאי (רם נהרי) אני לא הצלם (עדי משהו), אני רק חומר גלם (שחקן). ואני חושב שגם הקול שלי עובד איכשהו (לא יתכן שהקול שלי כזה, ואם כן, אני יכול להיות קריין). וחוץ מזה יש בסרט את השיר " fade to black של להקת מטאליקה, לכל חובבי הרוק כבד