שמעתם בודאי על השטפונות בנגב היום בעיתוי מדהים עננת פרסמה היום רשימה על מים בנגב - עם תמונות של שאריות השטפונות הקודמים מומלץ לקרוא ולדמיין שכך המקומות ייראו בעוד שבוע שבועיים לאחר גל השטפונות הנוכחי
בס"ד צהריים טובים אהבה באור הירח שיר חדש נולד אתמול בערב ברוך השם מהשראת התמונה הנ"ל, העיקר שהאהבה תמשיך להיות כנה ומלאה ותשרוד לתמיד, עם הגבר ורעייתו והילדים והנכדים ושאר הצאצאים בחוף יורד גשם, שיר נחמד ליום חורפי אהבה באור הירח
אחרי שחשפתי כאן בלי בושה את כניעתי ללא חת לתרבות הצריכה בדמות רכישת ספרים אובססיבית, ברור לכולנו שבהיותי רוכשת סדרתית שלהם אני גם רכושנית כלפיהם מאוד: הם היו הדבר הראשון שהוצאנו מהארגזים וסידרנו בבית החדש, הם נמצאים בכל מקום על מדפים וכמובן מאכלסים בגאון את ספריית הסלון שיש לה מקום של כבוד בבית. ובכלל, אם היו שואלים/ות, הייתי אומרת שזו הירושה הכי שווה שאני מדמיינת שתהיה לי להוריש. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1625456
אם הכוונה לתת ספר למישהו במטרה שיחזיר - להשאיל, אם הכוונה היא לקבל ספר ממישהו במטרה להחזיר - לשאול. אני משאיל את הספר למישהו, אני שואל את הספר ממישהו. עכשיו - למה התכוונת? לשאול או להשאיל?