כדאי לקרוא בבלוגיה 18.11.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 18.11.2009 ../images/Emo184.gif

אני חייב דחוף גלולה נגד האח הגדול - למרות שאני לא צופה בתוכנית, נדמה כאילו כופים אותה עלי במסווה של חדשות, פרסומות, ועוד. אולי אני אחזור למינכן, לראות עוד עונה של The Next Uri Geller או Borse im Ersten (שימו לב לצליל של המלים, גם אם אתם לא מבינים מילה)?

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

כן, מצאתי שם חדש והארי-פוטרי לעדכון היומי מבלוג הטכנולוגיה... שוטר רומני הודה אתמול בארה"ב כי הוא עמד מאחורי קנוניה שהעתיקה כרטיסי אשראי באמצעות התקנת מחשבים ומצלמות נסתרות בתוך כספומטים בקונטיקט; גוגל שדרגה ביום שני את שירות התרגום שלה. עכשיו הוא מתרגם סימולטנית בזמן ההקלדה, ועושה עוד כמה דברים מגניבים לגמרי; ולא-ביוק-מדור-גאדג'טים: רעיון עיצובי חדש מליטא מתאר מכנסיים-נגן-MP3 שמנגן רק כאשר אתם רצים.

האמת לא הכל מפרסמים

קצת קשה אצלי לערוך בבלוגיה, לוח הצבעים לפעמים קופא על שמריו ולא יכול לצבוע את אותיות הטקסט או להעלות תמונה ראשית לרשומה לילה טוב

Master Stav

New member
רשומה מעולה ....

שווה לחשוב עליה כל שכן שווה להיכלל בדף הראשי ולפחות בדף הבלוגיה .....

seymore butts

New member
חשבת לפתוח בלוג נוסף ?

שאף אחד שמכיר אותך בעולם האמיתי לא יודע שאת זו שכותבת בו ?

Galadriel 3000

New member
בטח שחשבתי המחשבה עוברת לי בראש

כל הזמן... אבל א' עם הפה הגדול שלי בטח הייתי מספרת לכמה אנשים, ב' לא נראה לי הרעיון שאני אצטרך לעדכן שני בלוגים, ואם אני אעבור לגמרי אז כל הפוסטים מהבלוג הנוכחי לא יהיו שם (אני מניחה שאני פשוט קשורה אליו מדי) ואני אצטרך לשים הודעה של "מי שרוצה את הכתובת של הבלוג החדש מוזמן לפנות אלי במסר" כי אני לא יכולה לנטוש את הקוראים של תפוז, והקוראים שאני מכירה יעלבו ובלה בלה בלה. אבל יכול להיות שאני מגזימה.

seymore butts

New member
את יכולה לקבוע לעצמך כלל

שאת מפרסמת בבלוג החדש רק דברים שאת לא רוצה שמי שמכיר אותך יידע שאת כתבת אותם. יכול להיות שתדירות הפרסום שלך בו תהיה נמוכה, או שתדירות הפרסום בבלוג הקיים תרד. אז מה ? אף אחד לא מודד לך הספק נכון ? לעניין הפה הגדול....אולי תשימי בפוסט הראשון תמונה של התחת שלך ותזכירי לעצמך כל הזמן שהוא עלול להיחשף אם תפתחי את הפה...

seymore butts

New member
אני מקווה שתרבות הבלוגים תצמיח מעין מסורת כזו

שכל בלוג חדש נפתח ככה...

Galadriel 3000

New member
טוב אמרתי את זה בצחוק

ברור שזה לא נכון. זה מה שאמרו לי בצבא כשלא רציתי להתפשט מול כולם.

seymore butts

New member
למה חרמנות ?

כמו ששמעתי אתמול איזה קצין משטרה אומר ברדיו שלוש פעמים בדקה אחת, בסה"כ "מנסים להגיע לחקר האמת"....

למעלה