כדאי לקרוא בבלוגיה 18.11.2009

יש לי הרגשה שהיית מתפלא לראות לכמה בלוגרים

יש עוד בלוג ויותר מזה, לכמה כותבים בפורומים יש עוד ניקים / בלוגים בניק שונה... (ואם אתה דואג, ממש לא יזהו שזה אתה בין כל הבלוגים שמסתובבים פה
)

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif ואני מניחה שזה נכון בעיקר

למי שהבלוג שלו יחסית פופולרי, ורוצה אפשרות קצת לברוח מהמגיבים הקבועים.

יום הולדת לנתניה-שיר חדש

בס"ד לילה טוב וחודש טוב בסיורי בויקיפדיה מצאתי שבראש חודש כסליו נולדה העיר נתניה שידועה כעיר לליטוש יהלומים וכך סמלה העירוני לכבוד יום הולדתה של העיר נתניה שנוסדה כמושבה ב-1929 החלטתי לכבוד שיר חדש, להנאת הנתנייתים ושאר הצופים מהארץ ומהעולם לילה טוב וחודש נעים וקריאה מהנה לכם.
עיר היהלומים(נתניה)

Master Stav

New member
סיפורמתכון - כף עץ

נתח פילה בקר המשובח במשקל של כ2 קילוגרם שקנה בשוק אתמול נחתך ל20 חתיכות שוות פחות או יותר, בסוטג` גדולה אותה חימם היטב הוא מוזג מעט שמן וממתין בסבלנות הוא צורב את הנתחים מכל הצדדים וכשאלו משחימים ואין בהם בכדי אדמומיות מכל סוג שהוא הוא מניח אותם בצד , 5 יחידות של שומר טרי מנוקות מהסיבים שלהן והוא חותך מהן את החתיכות היבשות חותך כול יחידה לחצי ובאותה מחבת בה צרב את הבשר הוא מקפיץ את 10 החצאים עם מעט שמן זית , הוא מערבב באמצעות כף עץ ובראשו עולה סיפור ששמע פעם בילדותו ..... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1585579

תודה על העברית

התודה היומית והפעם על העברית
בכל זאת, יש כמה דברים טובים בטלויזיה:) (לונדון פינת בן יהודה, רמזור, מסודרים,'אנחנו הדוד מאמריקה' ברח לי השם באנגלית-מיני סידרה הסטורית ששודרה בחינוכית 23) את האח הגדול, אם רוצה או לא רוצה, מקבלת בערוץ 20 הפתוח..(לא הזמנתי, זה מה שבטוח וחסר להם שיחייבו אותי)

ח"כ שלמה מולה על יום העוני הבינלאומי

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1586954 "עוני הוא מסוג התחלואים החברתיים שלעולם לא יורד מהכותרות, לא יוצא משיחות החולין, העוני שם כל הזמן. הסיבה לכך טמונה אולי בעובדה כי חמישית ממשקי הבית בישראל סובלים ממנו. זהו שיעור העוני הגבוה ביותר מבין 30 המדינות המפותחות".

matanot10

New member
קבב ברנג'י קציצות בשר אורז וירק פרסיות

קציצות טעימות ומשביעות,מלאות בירק ודברים טובים..

למעלה