כדאי לקרוא בבלוגיה 19/8/10

פנומן 72

New member
בסוף יתברר שצחקת על כולם עם האור גלעדי שלך

ובסוף תגיד: "תגידו, נראה לכם באמת ש ... ??" כי אין מצב ....

Bezalel P

New member
יש לבלוגיה פורום תמיכה טכנית

שמיועד לפרסום תקלות ולעדכונים בנושאים טכניים. שרשור המלצות מיועד להמלצות, ואנחנו מבקשים לשמור אותו ככזה. תודה.

siv30

New member
אז? תפול שערה משערות ראשם של הגולשים

אם יהיו בשירשור עוד מספר הודעות שלא קשורות? או תלונות או קיטורים? באמת, קצת קרדיט לאינטיליגנציה של הגולשים. קצת. הגישה הזו של גננת מיצתה את עצמה. אפשר לתת גמישות לגולשים שהפורום נועד לטובתם בסופו של יום ומי שלא מעוניין לקרוא הודעה מסויימת יכול לדלג עליה בקלילות.

מ...אם ההורים לא ייתנו לילד את הצ'אנס

להוכיח את עצמאותו , הוא לעולם לא יוכל לעשות זאת...

ע נ נ ת

New member
אני לא

אני לא חושבת שיש כאן דיקטטורה. אולי העמסת יתר של פרסומות, אבל זה לא קשור. פגשתי את בצלאל - הוא אדם נחמד. אני בטוחה שיש עוד הרבה אנשים נחמדים, אפילו בתמיכה הטכנית. אני מבקשת לא לגרור את הדיון הזה להתקפות אישיות על אנשי האתר. אני בסך הכל רוצה לכתוב בלוג, ובשבועות האחרונים כל הזמן זה נמנע ממני - בגלל תקלות ובעיות.

כן, הבנתי שאת לא חושבת כך...אחרת היית עוזבת

עוד לפני התקלות.. (אגב העמסת יתר של פסרומות ללא התחשבות בתלונות חוזרות ונשנות של גולשים גובלת בדיקטטורה..) בהצלחה בבלוג

siv30

New member
../images/Emo45.gif אני מנסה להיכנס לבלוגים

וכל הזמן הוא נותן לי הודעה של שגיאה וזה מעצבן רצח. ככה יצא ששוב הצטברו לי רשומות שפשוט אין לי אפשרות לקרוא שלא לדבר על המעברונים שחזרו בגדול.

אני תוהה האם כאב הבטן של בצלאל היה גדול

אחרי שהוא קרא את ההודעה שלך או לא. כי מצד אחד הוא בטח נורא נורא רצה להזכיר לך שיש את פורום התמיכה הטכנית של הבלוגיה ושהוא מיועד להודעות כשלך. מאידך, הוא כבר העיר לגולש אחד (האמ האמ) על אותה נקודה בדיוק והוא בטח לא רוצה להשמע כפולניה טרחנית. (וכן, גם אני נתקלתי בתקלות נוספות בבלוגיה).

siv30

New member
תפוז ואני עברנו שלב ה"יחסנו לאן"

אני אכתוב היכן שבא לי לכתוב את ההודעות שלי, מנהלי הפורומים שבהם אני משתתפת מוזמנים לשרשר, להעביר או גם למחוק במקרים שהם רואים לנכון והכל בתנאי שאינם פוגעים בחופש הביטוי שלי ובזכויות האחרות המוקנות לי מתוקף החוקים בארץ. כל היתר סבבה. כולל הערות/ נזיפות/ מסרים לפעמים גם איומים אני לוקחת בסבבה.

למעלה