כדאי לקרוא בבלוגיה 2.1.2011

motior

Member
איך מפצים את עצמך?

דקה לארבעים בד"כ מפצה את עצמה בשופינג, אבל לא הפעם... כדאי לכם לקרוא מה היא עשתה.

סרטים אסורים

"סרט סרבי" זכה בכבוד המפוקפק להיותו הסרט הכי שנוי במחלוקת ביותר של 2010 בשל סצינות מין ואלימות קשות. בכורת הסרט היה בפסטיבל קאן והוקרן לאחר מכן בפסטיבל סיצ`ס. הסיפור הזה על איש קולנוע מטורף אשר רוצה לעשות את הסרט הכי חולני של כל הזמנים, לא השאיר אדיש את אף אחד. המחלוקת סביב סרט זה, הוא תירוץ טוב לסקור את הסרטים הכי שנויים במחלוקת, האסוריים והכי שערורייתים בכל ההיסטוריה של הקולנוע. סקרתי 10 מהם. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1870243&r=1

הקצב משדרות הנשיא /דורית פלד הרפז

ביום שישי בתכנית "קול שישי" של ירון אנוש שמעתי אפטון מפיה של הסטנדאפיסטית המוכשרת דורית פלד הרפז. אני מנסה לשחזר אות זה הכי קרוב למקור . " מפי גציה כוחנה כהן,כוהנת הגדולה של חטיבה השלילית שלום ירון שלי, אני היום רוצה לספר סיפור על הקצב שלי, מושון, שהיה לו אטליז יוקרתי בשדרות הנשיא, שמעת עליו? כולם הכירו את הקצב הזה, כי האטליז שלו היה כל כך מצוחצח שאני אמרתי לבעל שלי ,שתוקבר, שזאת ההוכחה שמשהו מאד מלוכלך שם.אתה יודע, אני גציה מומחית לחשיבה שלילית, ושתוקבר, בעל שלי, אמר "כמה שלילית את כבר יכולה להיות?"ומיד עניתי לו "שמה שטוב בחשיבה השלילית שלי שזה כמו הטיפשות שלך שאף פעם אין לה סוף .עכשיו אני מכניסה קצת אוירה מתח ,לאטליז היה חצר אחורית שם הקצב היה מחזיק פרגיות , כולם ידעו שיש לו חולשה לפרגיות אבל אף אחד לא דיבר מה שהוא עשה להן, להמשך...

CooknBake

New member
קינוח לכבוד סופה של שנה ותחילתה של שנה חדשה

שערות קדאיף עם קרם מסקרפונה ותותים - פשוט וטעים! המתכון כאן שתהיה שנה אזרחית מוצלחת לכולנו.

אנימו

New member
עננת- לא ברור לי איך השתרשתי אליך...

אני בכלל טיילתי בלונדון....

motior

Member
שרביט 2011

כשקראתי בבלוג הבית על שרביט 2011 חשבתי שהשאלות הן מאוד ענייניות ולא ניתן לבסס עליהן רשימה עם בשר. אבל מכיוון שאני צמחוני - הצלחתי לעשות מהן משהו... שפכתי המון מילים

תולי01

New member
../images/Emo77.gif מתנה לשנה החדשה

הגרלה חדשה בבלוג עם מתנה שווה שבחרתי עבורכם לשנה החדשה - מקווה שתהנו

למעלה