כדאי לקרוא בבלוגיה 2.1.2011

למה שלא תכינו מאפינס בריאים ללא קמח וסוכר

לבן? אחד המסרים שהגיע אלי לפני כמה ימים, היה המסר מהבלוג של אוכל וזינזוני מוח - הים הרגוע - אז הקרדיט למתכון כמובן מגיע לה http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=eatno מיד התלהבתי. לא שאני רגישה לקמח וסוכר, ההיפך, אבל הרעיון של עוגות ללא קמח וסוכר סיקרן אותי אז כמובן שרצתי להכין אותם ואתם לכו להכין, קלי קלות ונחטפים מהר קישור לרשומה בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1870665&r=1 מצרכים: אני עשיתי שינויים קלים, השינויים הודגשו על ידי 1. 1 כוס שיבולת שועל – קווקאר טחון בבלנדר דק שינוי שלי: אני לא טחנתי, שמתי אותם שלמים 2. 1.5 כוס שקדים טחונים דק שינוי שלי: לא היה לי שקדים, שמתי אגוזים 3. 1/2 כוס קוקוס 4. 1 כף אבקת אפיה 5. 1 כף קינמון 6. 2 ביצים 7. 1/2 כוס רסק תפוחים לא ממותק 8. 1/3 כוס שמן 9. 1/2 כוס דבש 10. 1 כפית תמצית וניל את כל המצרכים הנ"ל לערבב בקערה להוסיף: 1 1 כוס תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות או 2 בננות פרוסות שינוי שלי: אני לא הוספתי 2. 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס - לא חובה 3. 1/2 כוס צימוקים - לא חובה לערבב הכל ביחד ולצקת לתבניות מאפינס - לאפות בחום בינוני 25 – 30 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים

Hanny1968

New member
נראה טוב לאכול לאור - האור המושלם שלי - ../images/Emo13.gif

יום אחד אני אמצא אותו...

imahit

New member
סיכום שנה- 2010

השנה שהיתה- כל הלידות, כל הסטטיסטיקות, כל מה שמעניין

Hanny1968

New member
קרן אור שמבצבצת- מהססת - במלא התפארת

תמונה מדהימה תבואו יהיה סבבין...

פרשת קצב-לחלק זה פופולרי להפוך אותו למפלצת.

בס"ד ערב ושבוע טוב אתם לא שמעתם לא מעט פעמים על תלונות של נשים שטענו שעברו אונס ומעשים מגונים וברובם התיק נסגר והנאשם המרכזי שאליו הופלה האשמה יצא זכאי, כי יש לא מעט שהם שקרניות פתלוגיות, שהם יכולות להתחזות לשבורות ולרצוצות אך לא תמיד אפשר להוכיח, אך שהם תחת זהות בדויה, אז הנאשם לא יודע במי מדובר, אחת מהם אכן הוא יודע היא סחטה אותו וכתוצאה מכך הוא פיטר אותה על שלא עבדה טוב בלשכה, אז ישר מתלונה על סחיטה הוא הפך לסוחט? אז לא ישר להתנפל ולהכין חבל התלייה לקצב, ואבוי וייכנס לכלא על פשע שלא בטוח שביצע, זה פופולרי בשנים האחרונות לחרוץ את דינו, אז אתם מוזמנים לקרוא את רשומתי בנושא. פרשת קצב-לא כל המתלוננות דוברות אמת

למעלה