בתיה דורון
New member
למה שלא תכינו מאפינס בריאים ללא קמח וסוכר
לבן? אחד המסרים שהגיע אלי לפני כמה ימים, היה המסר מהבלוג של אוכל וזינזוני מוח - הים הרגוע - אז הקרדיט למתכון כמובן מגיע לה http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=eatno מיד התלהבתי. לא שאני רגישה לקמח וסוכר, ההיפך, אבל הרעיון של עוגות ללא קמח וסוכר סיקרן אותי אז כמובן שרצתי להכין אותם ואתם לכו להכין, קלי קלות ונחטפים מהר קישור לרשומה בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1870665&r=1 מצרכים: אני עשיתי שינויים קלים, השינויים הודגשו על ידי 1. 1 כוס שיבולת שועל – קווקאר טחון בבלנדר דק שינוי שלי: אני לא טחנתי, שמתי אותם שלמים 2. 1.5 כוס שקדים טחונים דק שינוי שלי: לא היה לי שקדים, שמתי אגוזים 3. 1/2 כוס קוקוס 4. 1 כף אבקת אפיה 5. 1 כף קינמון 6. 2 ביצים 7. 1/2 כוס רסק תפוחים לא ממותק 8. 1/3 כוס שמן 9. 1/2 כוס דבש 10. 1 כפית תמצית וניל את כל המצרכים הנ"ל לערבב בקערה להוסיף: 1 1 כוס תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות או 2 בננות פרוסות שינוי שלי: אני לא הוספתי 2. 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס - לא חובה 3. 1/2 כוס צימוקים - לא חובה לערבב הכל ביחד ולצקת לתבניות מאפינס - לאפות בחום בינוני 25 – 30 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים
לבן? אחד המסרים שהגיע אלי לפני כמה ימים, היה המסר מהבלוג של אוכל וזינזוני מוח - הים הרגוע - אז הקרדיט למתכון כמובן מגיע לה http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=eatno מיד התלהבתי. לא שאני רגישה לקמח וסוכר, ההיפך, אבל הרעיון של עוגות ללא קמח וסוכר סיקרן אותי אז כמובן שרצתי להכין אותם ואתם לכו להכין, קלי קלות ונחטפים מהר קישור לרשומה בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1870665&r=1 מצרכים: אני עשיתי שינויים קלים, השינויים הודגשו על ידי 1. 1 כוס שיבולת שועל – קווקאר טחון בבלנדר דק שינוי שלי: אני לא טחנתי, שמתי אותם שלמים 2. 1.5 כוס שקדים טחונים דק שינוי שלי: לא היה לי שקדים, שמתי אגוזים 3. 1/2 כוס קוקוס 4. 1 כף אבקת אפיה 5. 1 כף קינמון 6. 2 ביצים 7. 1/2 כוס רסק תפוחים לא ממותק 8. 1/3 כוס שמן 9. 1/2 כוס דבש 10. 1 כפית תמצית וניל את כל המצרכים הנ"ל לערבב בקערה להוסיף: 1 1 כוס תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות או 2 בננות פרוסות שינוי שלי: אני לא הוספתי 2. 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס - לא חובה 3. 1/2 כוס צימוקים - לא חובה לערבב הכל ביחד ולצקת לתבניות מאפינס - לאפות בחום בינוני 25 – 30 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים