כדאי לקרוא בבלוגיה 2.2.2010

musichunter85

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 2.2.2010

יו, כמה פעמים 2... והחמשיר היומי: עיתון היום לא קראתי גם בחדשות לא צפיתי אני בכנס אקטואלי אבל את החדשות לא בא לי לצרוך כמו עירוי תוך-ורידי (כן, אני יודע. חרוז מסכן -אבל ככה אמרתם לי שאתם אוהבים את זה)

אין שרשור קיטורים אז אני אכתוב כאן - מה עם

החלפת הנושא מטו' בשבט למשהו אחר?

Bezalel P

New member
בהחלט.

יתחלף בקרוב. אם יש הצעות אני כמובן אשמח לשמוע. ותודה על תשומת הלב!

טוב אסתכן בתגובות נזעמות - סרטן, יאפשר גם

לחובבי האח הגדול וגם לרשומות אחרות (איכותיות יותר? מי יודע) להשתלב.

Bezalel P

New member
מעניין

ומסתבר שה- 4 בפברואר הוא יום המודעות הבינ"ל לסרטן. תודה!

אז זה נושא שיכול להתאים לסופשבוע.

הנושא השני שעלה על דעתי זה ברווזים. למה? כי השבוע מת סלינג'ר, האיש שתבע (למיטב זכרוני, וחסר לי שאני טועה) את השאלה האלמותית לאן הולכים הברווזים של סנטרל פארק ניו יורק בחורף, ואם תוסיף לכך שמנבאים לנו שלג ביום שישי לא רק בחרמון (נו, אשליות, כאן בעיר הקודש כרגע יש שמש חמימה ממש) אז שלג או ברווזים יכול להיות נושא מתאים לאקטואליה השבועית לא? ואם מישהו יכתוב על ברווז בנוסח פקין, ואם נוסיף את האמריקאית החדשה בבית האח הגדול על תקן של ברווז טלויזיוני של ההפקה, ואם נוסיף את מלחמות התקשורת של ידיעות מול ישראל היום בציד ברווזים עיתונאיים, ויש גם אוספים של ברווזי אמבט, ואפילו פז עם ברווז והברווז של דודו גבע ז"ל כבר אמרנו?

abbale2

New member
אולי על האוסקר המתקרב

למרות שמה שאפרת הציעה חשוב לא פחות (מניסיון אישי)

יפנית בצרות

טויוטה בכותרות, ולא מסיבות חיוביות: תקלה טכנית, שבגללה נקראו מיליוני בעלי רכבים ברחבי העולם להגיע ולהחליף דוושה ברכבם, הרסה לטויוטה תדמית ארוכת שנים של מכונית חזקה, אמינה ובטוחה. כך, לפחות, עלה מהפרסומות שלה לאורך השנים. השבוע בבלוג הפרסומות ללא-פרסומאים: שבע פרסומות, שבעה דגמים שונים של טויוטה וקצת בוץ. בואו להציץ.

seymore butts

New member
אסור לפספס את הפוסט הזה ../images/Emo45.gif

יש שם כמה סרטונים יצירתיים במיוחד. שימו לב במיוחד לאחרון - פשוט מדהים !

למעלה