כדאי לקרוא בבלוגיה 2.2.2010

musichunter85

New member
כנס הרצליה - סיקור מבפנים!

אני נמצא השנה בכנס הרצליה, ומסקר אותו בבלוג ובטוויטר. אתמול התחלתי לסקר בטוויטר, ועכשיו פרסמתי בבלוג את סיקור המושב הראשון בו נכחתי - על ההסברה הישראלית. כדאי לכם לעקוב אחרי הסיקור - יכול להיות שבהמשך היום אני אוכל לאפשר לכם להשתתף דרכי בכנס...

seymore butts

New member
אחרי תשע שנים מייגעות ומייסרות היא הפכה לאמא

לתאומים, וחזרה לכתוב בבלוג לאחר שנת היעדרות. הרשומה המלאה כאן. אזהרה: הבלוג מיועד למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !!!

פרח לאהבה+המלצה מתוכן בויקיפדיה על פייסבוק.

בס"ד צהריים טובים חברים יקרים רשומה חדשה נולדה במחצית השעה האחרונה על המענק הכי חשוב ביצירת קשרים של אהבה רגשית רגילה וכו' שמחבר ומאחד את כולנו, וכולם אוהבים, חדשוטק גם אני כמוך שונא לשמוע חדשות ויפה החמשיר הנחמד, חברים יקרים בוודאי שרבים ממכם מכירים את אתר פייסבוק אני הוזמנתי אליו ונשארתי בו, וחברים לא מעטים צברתי, בויקיפדיה ישנו תוכן כיצד נולד האתר החברתי פייסבוק, קשה להאמין הוא לא קיים הרבה שנים. מוזמנים כולכם להיכנס ולקבל:פרח לאהבה

mraboy

New member
השמועות ותעלומת רצח הסנגור הפלילי

שנה וחצי חלפו מאז נרצח עו"ד יורם חכם מבכירי עוה"ד הפליליים. התעלומה נשארה בלתי מפוענחת, המשטרה טוענת שצוות החקירה עובד במרץ והטילה תשעה צווי איסור פרסום על הפרשה. אבל השמועות מתרוצצות. בני משפחתו של עו"ד חכם האשימו בתכניתו האחרונה של אמנון לוי, גורמים במערכת אכיפת החוק [המשטרה] במניפולציה שהביאה לרצח. עו"ד אביגדור פלדמן מבכירי עורכי הדין בישראל פרסם "סיפור דמיוני " לכאורה בפרשה וקרא חלק מהסיפור באזכרה לזכרו של הנרצח בבית הקברות. מה קורה כאן? אם נכונות השמועות המתרוצצות מדובר בסיפור קשה, קשה מאוד וזאת בלשון המעטה...

למעלה