כדאי לקרוא בבלוגיה, 2/6/10

אוף...

למה אני תמיד רואה את הדברים האלה רק כשאני בעבודה ולא יכולה להיכנס לבלוגים? עד שאגיע הביתה אותה גנבת בטח תעלה על זה שעלית עליה ותמחק את הרשומות הגנובות, כמו שקרה בפעם הקודמת... ואני לא אוכל לדעת אם אני בין ה"זוכים המאושרים" שהיא גנבה מהם רשומות.

Oblivia

New member
את צודקת

היא באמת מחקה את הבלוג, כך שגם אם היא העתיקה ממך תכנים, הם כעת מחוקים. ואל תדאגי, אני בטוחה שיש מספיק גנבים בדה-מרקר שישמחו "להשאיל" ממך רשומות...

לפחות היא מחקה

הכרתי גנבות בלוגים שלמרות החשיפה והתלונות לא מחקו כלום. ואני לא מצליחה להבין את הדחף לגנות בלוג אישי, זה כמו לגנוב חיים של אחרים.

Oblivia

New member
זו בדיוק הנקודה

היא גנבה חוויות אישיות של אנשים, למה שמישהו יעשה דבר כזה? זה פשוט עצוב, ורק היה חסר שהיא לא תמחק את הרשומה, הייתי נכנסת בה כל כך חזק שהיא לא הייתה מבינה מה פגע בה (ברשומה הזו עוד הייתי עדינה איתה...)

פנומן 72

New member
אולי תכתבי מאמר איך לאתר טקסט גנוב ?

כי הבן אדם שייגנוב ממני מאמרים מסתכן בנפשו.

Oblivia

New member
אולי באמת

זה רעיון יפה, אבל לא אני גילית שהיא גנבה אלא בלוגר אחר כאן בתפוז.. נראה לי שאחרי שהוא זיהה שהיא גנבה מאמר אחד, הוא פשוט עבר על יתר הרשומות ובדק באמצעות גוגל אם גם הן לקוחות ממקום אחר. אשאל אותו ונראה אם יש לו טיפים לזהות טקסט גנוב.

motior

Member
טיפ פשוט

או אולי שלושה: 1) כדי לבדוק אם טקסט ברשומה כלשהי הוא גנוב - קח ציטוט ממנו וחפש אותו בגוגל עם מרכאות. מהר מאוד תוכל למצוא את המקור 2) כדי לבדוק אם העתיקו ממך חפש בגוגל משפט ממרשומה שלך באופן דומה. כך גיליתי פעם שהעתיקו ממני 3) וכדי להקל עליך - במסך הניהול בסטטיסטיקות, מופיע "מהיכן גלש" - הרבה פעמים מדובר בגלישה מגוגל (או מנוע חיפוש אחר). אם תקיש על החיפוש שם תקבל את המסך של גוגל עם תוצאות החיפוש הרלוונטיות. מכיוון שהבלוג שלך הוא אחת התוצאות, אם העתיקו ממנו את הרשומה הספציפית סביר להניח שהיא תופיע שם גם בהצלחה (ואני מניח שהצלחה בהקשר הזה היא לצאת בידיים ריקות
)

Oblivia

New member
הטיפ השלישי מצויין

זה באמת רעיון טוב ככה על הדרך כשבודקים את הסטטיסטיקות, לראות אם במקרה יש רשומה נוספת בגוגל בעלת דימיון לרשומה שלך. לגבי שני הטיפים הראשונים, זה קצת בעייתי, במיוחד אם יש לך המון רשומות, הרי לא תעבור אחת-אחת לראות אם העיתיקו אותה - מה גם שאתה לא יכול להיות בטוח שהעתיקו את כל הרשומה ואיזה ציטוט או טקסט מתוכה להריץ בגוגל...

לצערי חסמה כניסות ואי אפשר לראות

הבלוג שלי כולו מועתק בקפה דה מרקר וגם בפייסבוק אין תשובות, ועושים מה שרוצים! שבת שלום מוזהבת

Oblivia

New member
יש קצת צילומי מסך

אבל מה שחשוב זה שהיא הורידה, אני לא יודעת מה הייתי עושה אם זה היה נשאר שם... בטח הייתי הולכת למשרדים של קפה דה מרקר ועושה להם את המוות לא הגיוני שהם לא נותנים דין וחשבון לאף אחד, במיוחד אחרי שהודעתי להם והם עדיין לא טרחו להחזיר תשובה מרגיז.

שבוע טוב פומן

בפייסבוק אפשר להעלות תמונות וסרטונים ולכתוב מילים ובפייסבוק יש אחת בשם קדוש אסתר! עם מעל 400 תמונות, שגם נלקחו חלקם ממני אבל זה לא איכפת, כי זה תמונות מהנט, אבל מתחת לכל תמונה או שיר שלי, או רשומה מלאה שלי ופשוט מעל 400 תמונות הם בעצם רשומות שלי אין מילים ובקפה דה מרקר בלוג שלם שלי שם, ועוד עשרות רשומות ושירים אצל האחרות קשה לעקוב, תשובות לא מקבלים, הרמתי ידיים שבוע טוב מוזהבת

למעלה