כדאי לקרוא בבלוגיה 21.10.10

ע מיש

New member
רצח רבין לא נשכח ולא נסלח

לא אבזבז מקום על הר שפי הבתולה מבית אל ולא על טפשותה המופלגת של חברת הכנסת עינת וילף. החלטתי לחזור ולהזכיר את מה שראוי לזכור ולהזכיר. לזכור את המסיתים, לזכור את ההסתה ולזכור שלא לשכוח ולא לסלוח.

seymore butts

New member
הביטוי שלך "הר שפי הבתולה מבית אל"

והאבחנה שלך בנוגע לאינטליגנציה של ח"כ עינת וילף מעידים על כך שגם אתה מאלו שלא הפיקו מהרצח שום לקח הקשור לסובלנות ולשנאת חינם.

2א מאה2ה

New member
גם אני לא שוכח ולא סולח אחי

לעולם לא!! לזכור את המסיתים מהמחנה שעל הערבים הוא מתקרא שלום ועל המתנחלים הוא ראש וראשון למסיתים . על נותני הנשקים למחבלים ומחלקי החנינה לרוצחים . אלו הם האחים שלי ועל כך איני סולח .

השראה מהשיר "סיני" ירדנה ארזי.

בס"ד לילה טוב לכם חברים יקרים יש שירים שלא מעט אפשר למצוא אותם ברשת בכל מיני שיתופי וידאו, ויש שירים נדירים שמיוחדים במינם כמו השיר "סיני" שהזמרת ירדנה ארזי ביצעה אותו לחברת תקליטים בגרמניה במסגרת חוזה שעליו חתמה, את השיר שרה בשפה הגרמנית, שפה שהוריה דיברו בבית שגדלה היא ידועה בעיקר כזמרת ארצישראלית ששרה בשפה העברית, ולעתים נדירות מאוד שרה בשפות אחרות, נדיר למצוא את השיר ברשת. מה שמיוחד בסיני, שבסיני קיבלנו תורה לפני יותר משלושת אלפים שלוש מאות עשרים ושתים שנה, מאז הפכנו לעם נבחר, סיני הוא אחד האתרים החשובים לנו בכל זמנינו והגדת לבנך כפי שאומרים בהגדה לפסח לכל הדורות, בלי התורה לא היינו ממשיכים להתקיים כעם והיינו נעלמים בעמים, למרות שלא קל היום, בכל זאת עם סגולה, סגל זה מעט, הנהלה היא מועטה אך מספר עובדיה הוא פי כמה וכמה יותר, שיר נדיר כפי שאמרתי שממנו נולדה השראה ברוך ד' הלילה. מסיני קבלנו תורה

אץ קוצץ

New member
מפגש מרתק בחברון הכבושה

חייל צעיר וערבי מבוגר נפגשים כאן [יתכן שהכפלתי, פשוט נראה לי שפיספסתי את מועד השרשור הקודם]

wranger

New member
להבא, מספיקה פעם אחת

(מה זה "פספסת"? ההמלצה הכפולה מופיעה גם שם.)

y י ר י ת

New member
יוצרים עם ילדים בעזרת מייבש חסה

יש לכם עמוק בארון מייבש חסה שאינו בשימוש? גם אם לא - שווה לרכוש אחד וליצור עם הילדים את עיגולי השמחה האלה הדרכה - אצלי בבלוג

למעלה