כדאי לקרוא בבלוגיה 21.10.10

BEAUTY האחת

New member
קולות מוזרים ../images/Emo12.gif

למה פתאום שומעים קולות מוזרים כמו אוי ,ממממ..... מאנשים שבדרך כלל הם סטנדרטים ? זו הסיבה

שמים1

New member
אני תיכננתי תוכניות ואלוהים מצחק מלמעלה -

סיפורה של אם מבוגרת שלא התייאשה ...

yaakii

New member
../images/Emo88.gif ../images/Emo197.gif קץ עידן הרבנות ../images/Emo161.gif ../images/Emo88.gif

התקשורת שוב סוערת סביב העדויות החמורות ביותר שמפרסם "פורום תקנה" (המורכבת מרבנים ואנשי מקצוע בכירים) בימים אלו, נגד הרב מוטי אלון (דמות מוערכת מאד בציבור), שנחשד בניצול תלמידיו. וכתוצאה מזה קמים רבנים המביעים תמיכתם בפורום תקנה, ומנגד המגנים את צעדי הפורום ואחרים שבכלל נותנים את כל אמונם ברב מוטי אלון. ואני, הקטן, כמו כל אדם אחר, לא יודע למי להאמין. "אני לא רב ולא פרופסור. אין לי תואר אקדמי כזה או אחר וכמות דפי הגמרא שלמדתי היא אפסית ביחס לכמות הדפים שלמדו גדולי העולם עליהם אדבר. אני אפילו לא חבר באירגון כזה או אחר. כאשר שמי נכתב לצד דבריי הוא מרחף בחלל הדף. אין איזה תואר מקדים שיקנה לשם חשיבות כלשהי. אני מוכן להצהיר על עצמי כחוטא, כבור וכאדם שדבריו אינם מבוססים על ניסיון כלשהו. ובכל זאת יש לי מה לומר על הפרשייה בנושא הרב מרדכי (מוטי) אלון." קץ עידן הרבנות

motior

Member
הסיפור לשבת על האיש שרצה להיות...

משהו טוב, זה לא סוד - הוא רצה להיות מיליונר. ובסוף הוא הצליח! רוצים לדעת איך? תאלצו לקרוא את הסיפור בבלוג שלי... ולמה אני ממליץ על עצמי בפורום הבלוגיה אחרי זמן רב שלא עשיתי זאת? פשוט, כי גם אני רוצה להיות משהו

bob68

New member
מצטרף ל-הר הקסמים ../images/Emo45.gif

רשומה נעימה, יפה ומעניינת. בתמונות יש יופי של ניגודיות. תודה.

למעלה