כדאי לקרוא בבלוגיה, 21-22/5/10

לכל הרוחות והשדים

פוסט שמספר על יחסי לתערוכות ומוזיאונים וכן על רשמים מתערוכה מעלפת שהייתי בה במוזיאון ארצות המקרא שליד מוזיאון ישראל בירושלים. נושא התערוכה : כישוף ומאגיה שחורה ביהדות. פוסט ארוך ומלא תמונות (לא מתאים למי שמחפש פוסטים קצרים...) אם החלטתם בכל זאת להכנס ולקרוא : נא להיכנס ברגל ימין . לקריאת הפוסט כנסו כאן

hillelo

New member
קומיקס על הטרדות

מי מטריד את ארנב לאחרונה?! שבת שלום :)

מממאיה35

New member
../images/Emo65.gifבשורות טובות ../images/Emo65.gif

"מהיום, 21 במאי, חייכם עומדים להשתפר. כניסת השמש לתאומים מגיעה בזמן מבחינתכם, לאחר חודש קשה במיוחד שבו סבלתם מבעיות בריאות וממצב רוח ירוד, שכן נסיגת מרקורי היתה קשה מתמיד"... תמיד אמרתי שאני לא מאמינה בהורוסקופים, רק בדברים הטובים שאומרים שם עלי.. אבל כשמגיע חודש יומולדת, ההורוסקופים חייבים להגיד שהחודש מביא איתו בשורות טובות!

sivi massivi

New member
פוסט שעוסק באופנה וסטייל-מה לא לעשות

הי חברים, עד עכשיו כתבתי על אוכל.החלטתי שאני מתחילה לכתוב על נושאים נוספים שמעניינים אותי. מאוד חשוב לי להדגיש שזה בלוג הומוריסטי, והפוסט הזה מדבר על כל מיני תופעות מצחיקות.. אז תהנו http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=sivi82&EntryId=1706880&passok=yes

rulios

New member
נימוסים והליכות...

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1707905 לפי החינוך שקיבלתי בהיותי ילדה (גם אני הייתי פעם ילדה,למרות שזה היה במילניום אחר) אפשר לחשוב שנולדתי וגדלתי בארמון בקינגהם ועד עצם היום הזה שותה את התה עם המלכה.

y י ר י ת

New member
../images/Emo98.gif אהבתם פעם נערה במשקפיים? ../images/Emo22.gif

הקטנה שלי פתאום לא ראתה טוב מהלוח ,,, מרגיש לכם מוכר?

Purple Mushroom

New member
"רוץ,כאילו זה המפגש החברתי של חייך"

רשומת סיכום השבוע המהמם שלי. לא כלל בסוף את מפגש פורום עשרים פלוס אשר היה אמור להתרחש בז' בסיון, אחרי כ-9 שנים ללא מפגש פורום בפורום ההוא (למרות ניסיונות כושלים שלי, לפני כמעט 5 שנים). מה שכן היה השבוע היה מדהים: פגישות בספריה בצומת ספרים בדיזינגוף סנטר , עם דנה ברגר (אחרי 10 שנים), חשבתי שבדצמבר 2000, ראיתי אותה בצ'אט האגדי והמיתולוגי של תפוז. פגישה לאין קץ עם ערן צור, האיש והאגדה. עוד פגישה , ועוד פגישה, הפוסט\רשומה, כולל\ת 4 שירים ששמעתי ראיתי השבוע : 1. הנה באתי הביתה - בביצוע דנה ברגר ואיתי פרל (הופעה חיה). 2. אני חופשי - ערן צור (בהקשר השיחה עם ערן צור עצמו). 3. hit me baby 1 more time - Brithny Spears (שמיעה בגלידריה בבוגרשוב, תל אביב ) 4. תן - רוני דלומי (צפיה בערוץ 24, ששייך כמובן לתפוז? (?) או מאקו, או משהו כזה) . מאוד מתחבר למילים ולמלודיה. נב. : יש הלילה הופעה של להקת מטאליקה ברמת גן אחרי 17 שנה, ושידור חינם בבננה ביץ של ליגת האלופות , אינטר נגד באיירן מינכן, האיטלקים נגד הגרמנים. יהיה חם ומגניב. שווה
שבוע טוב, ושבת שלום, ותשמרו על עצמכם (אולי שכחתי את המילים האלו בתוך הפוסט). אלון
=] . (אי שם במרכז תל אביב, מתהלך)
.

למעלה