"רוץ,כאילו זה המפגש החברתי של חייך"
רשומת סיכום השבוע המהמם שלי. לא כלל בסוף את מפגש פורום עשרים פלוס אשר היה אמור להתרחש בז' בסיון, אחרי כ-9 שנים ללא מפגש פורום בפורום ההוא (למרות ניסיונות כושלים שלי, לפני כמעט 5 שנים). מה שכן היה השבוע היה מדהים: פגישות בספריה בצומת ספרים בדיזינגוף סנטר , עם דנה ברגר (אחרי 10 שנים), חשבתי שבדצמבר 2000, ראיתי אותה בצ'אט האגדי והמיתולוגי של תפוז. פגישה לאין קץ עם ערן צור, האיש והאגדה. עוד פגישה , ועוד פגישה, הפוסט\רשומה, כולל\ת 4 שירים ששמעתי ראיתי השבוע : 1. הנה באתי הביתה - בביצוע דנה ברגר ואיתי פרל (הופעה חיה). 2. אני חופשי - ערן צור (בהקשר השיחה עם ערן צור עצמו). 3. hit me baby 1 more time - Brithny Spears (שמיעה בגלידריה בבוגרשוב, תל אביב ) 4. תן - רוני דלומי (צפיה בערוץ 24, ששייך כמובן לתפוז? (?) או מאקו, או משהו כזה) . מאוד מתחבר למילים ולמלודיה. נב. : יש הלילה הופעה של להקת מטאליקה ברמת גן אחרי 17 שנה, ושידור חינם בבננה ביץ של ליגת האלופות , אינטר נגד באיירן מינכן, האיטלקים נגד הגרמנים. יהיה חם ומגניב. שווה
שבוע טוב, ושבת שלום, ותשמרו על עצמכם (אולי שכחתי את המילים האלו בתוך הפוסט). אלון
=] . (אי שם במרכז תל אביב, מתהלך)
.