כדאי לקרוא בבלוגיה 22-11-10

תולי01

New member
מפריז באהבה......../images/Emo262.gif

על הלק שנבחר לככב בכותרת הבלוג

shy-1

New member
לא אתווכח איתך על קביעתך(את מומחית ממני ../images/Emo13.gif),

אני כן יכול לגלות לך שני דברים שקצת סותרים את קביעתך(בהקשר לנשים): 1 א' כלל לא התלוננה נגד אורי בר-לב, מי שהכניס את אורי בר-לב למשחק היה קצין אחר, שעליו כן התלוננה א' . 2 אסור בתכלית האיסור היה, לגלות/להראות/להפיץ את שמה המלא של א', ולמרות זאת, רוב הגברים עם זה בתקשורת ועם זה בפורומים, עשו זאת בשמחה רבה, למרות שידעו שלא רק שזו עבירה על החוק, אלא גם פגיעה בה ובמשפחתה(כן יש לה).

אני אישה :)- אבל באמת שונה

לא נקמנית, לא נחשית, מאוד תמימה מאמינה לגבי סעיף 1, כן שמעתי אזה שם, שאמרו לא כך כל בקיעה וגם לא ראיתי את תמונתה בכל זאת שים לב כל המקרים אחרי הרבה שנים וכשהאנשים מקודמים ערב טוב מוזהבת

shy-1

New member
ערב משובח, מה גם שצפוי דרבי חיפאי בהמשך ../images/Emo13.gif

ועוד הערה אחת(למרות שיש לי הרבה). השאלה הנשאלת באמת, היא האם אורי בר-לב נהג כפי שנאמר, אם אכן כך היה, אין הוא ראוי להיות המפכ"ל ... אפילו עשו לו אמבוש(כדברייך). שהרי כבר שנו רבותינו: "נקמה היא מנה שמוטב להגישה קרה" .

אם הוא עשה את זה בטוח שלא

ראוי להיות מנכ"ל וגם לא ניצב ובטח לא שוטר לכן הייתה צריכה הגברת להתעורר אם כבר מזמן ולא רק עכשיו לפעמים יצר הנקמנות לא ברור.....מה שלא יהיה ואם כזה חמור אז במקום מכים על הברזל כל עוד הוא חם ערב טוב ודרבי נעים מוזהבת

רוצים סבלנות הביטו בטבע ובנפלאותיו:)

בס"ד ערב טוב לכם חברים יקרים כדי שיהיה סדר בחברה ולא אנרכיה, אז זקוקים שתהיה סבלנות בחיינו לפני הזריחה רואים את הלבנה, אך הפעם המחזה היה מיוחד בשיר ירח מלא במלואו

למעלה