כדאי לקרוא בבלוגיה 22.12.2009

MRimer

New member
שלום לעולם

הישראלים האלה... והשפה המוזרה שלהם.... איך יכול להיות שלום אם לאירופאים קשה אפילו לרשום את המילה הזו....

seymore butts

New member
שאלה לי אלייך אילנה

שימי לב לציטוט הבא מהפוסט האחרון שלך: "אני כל כך התאכזבתי מכך שילד שעשה בר מצווה שכל כך רצה שבארוע שלו תהיה ,יקרה לו פדיחה כזאת שעל פי הפרסומים הילדים בבית הספר מסתלבטים עליו בעסה ,ילדים זה עם אכזר אבל גם לבוגרים כנראה עות לא פעם השתן לראש וחבל" והשאלה: באיזו שפה כתוב הבלוג שלך ?

elana5554

Member
אנשים קטנים

משום מה יש לי ההרגשה שאתה כל הזמן מחפש להעליב אותי בכל הזדמנות,היתי רוצה לבקש מימך להפסיק אם זה ,אם אתה לא אוהב את שמי אילנה פונטיק תנסה לבדוק למה זה קורה לך, ומאיפה כל זה בא לך, א י ל נ ה פ ו נ ט י ק ביי

elana5554

Member
שאלה לי אליך אילנה

הבלוג שלי נכתב בשפה העברית,ואני כותבת מכל הלב ומה שאני מרגישה באותו הרגע,אולי זה טוב ואולי לא, אני אישית מעריצה גדולה של קובי פרץ והאמת שלי היא שכל הענין הזה עשה לי משהוא,אמיתי לחלוטין וככה אני מרגישה ,אני רוצה לקוות שכל הענין הזה יגמר וישכח מהר מאוד ,אולי היתי רגישה מידי בגלל ענין אישי וקצת התרגשתי ותודה לך על שהארת עיני,מכל מלמדי השכלתי תודה אילנה

elana5554

Member
אילנה פונטיק

לקח לי כמה שעות טובות ללמוד מילים כל כך גדולות,היה יותר נכון שהברים יכתבו יותר פשוט שאנשיםכמוני יבינו ,לא כל אחד מכיר את המחשב טוב,אני מתעסקת במחשב כחודשיים בערך,בלי כל ידע מוקדם כך שלוקח לי ללמוד יותר זמן,ניראה לי שילד בגן מבין יותר טוב מימני בענין המחשב וזה מתסכל אותי מאוד ,ניסיתי אבל ניראה לי שעכשיו אחרי 12 וזה תאריך אחר אני מקוה שתהיה קצת התחשבות במי שמנסה ללמוד ,קראתי את הבלוג ונורא נהנתי בתודה אילנה

wranger

New member
היי אילנה -

ברוכה הבאה לפורום. אשתדל לכתוב את הדברים יותר בפשטות: המלצות על דברים שכתבת בבלוג שלך צריכות להיעשות בשרשור ההמלצות היומי. חפשי בפורום הודעה ראשית שמתחילה במילים "כדאי לקרוא בבלוגיה" עם התאריך של היום (בדרך כלל היא ממש למעלה). כשתמצאי אותה, לחצי עם העכבר על הכותרת "כדאי לקרוא בבלוגיה", וכשההודעה תיפתח לחצי על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה". ואז יפתח לך עוד חלון, שבו את צריכה למלא כמה שדות: 1. הכותרת. 2. גוף ההודעה: את בדרך כלל מתעלמת מגוף ההודעה, אבל הוא חשוב לא פחות מהכותרת! פה את צריכה להוסיף את הקישור לבלוג שלך, אחרת איך יקראו? כדי להוסיף קישור: לכי לבלוג, והעתיקי את מה שכתוב בשורת הכתובת. יש שם הרבה אותיות ומספרים - פשוט תסמני הכל עם העכבר - קליק על הכפתור הימני, בחירה ב"העתק" - ואז בחזרה לתגובה שלך, ובשדה גוף ההודעה, לחצי שוב על הכפתור הימני והפעם בחרי ב"הדבק". זה אמור להוסיף קישור לבלוג. רצוי גם להוסיף תקציר קטן כדי לסקרן את הגולשים, אבל לא חובה. איך עד פה?

למעלה